Frösakull

Idag har vi styrt kosan söderut, närmare bestämt till Frösakull, Halmstad. Här är den årliga träffen med Henriks pluggvänner med familjer. 

Vi kom hit i eftermiddag och medan männen åkte till Ica tog vi barnen och gick ner till stranden. Det låg ett dis i horisonten så man såg inte gränsen mellan hav och himmel. Vackert! 

(null)
Störst och minst. Våra badpojkar! 
(null)
Oscar och Adam mitt i bilden. 
(null)
Badglad Adam. Härligt när även badkrukan har roligt! 
(null)
Oscar njuter i motljuset. 
(null)
Våra tre älskade tokstollar efter badet. 

(null)
Adam springer mot stranden. 
(null)
Vy mot Tylösand. 
(null)
Vy norrut. 

Efter badet blev det pizza och äventyrsgolf. 

(null)
Pizzabarn
(null)
Skål för sommaren!
(null)
Några av golfarna. 

Pinsam

Äntligen läggdags! Senaste tre timmarna har vi vaktat hus, trädgård och grannhus från kissnödiga fyllos från dagens Amazefestival. Ett par av dem råkade jag nästan i luven på när de med bestämdhet tyckte att det var helt ok att grannarnas buske skulle funka som toalett. Sen påbörjades en helt absurd diskussion och man blir ju mörkrädd när man hör hur 20-åringar diskuterar. Min spontana känsla är att det finns ett antal föräldrar i Härryda som totalt misslyckats med sin barnuppfostran. Hjälp! Tänk att dessa ska få rösta i valet i höst. Hjälp igen! Till slut gav de sig av iaf och det är bara att hålla tummarna för att de håller sig borta. 

Har även hjälpt en tjej som skulle dyka efter kompisens sko nere vid bryggan (här nedanför huset alltså) Där satt hon toppless och försökte torka i kalla vinden. Såg detta och tyckte det såg skumt ut så hon fick en filt runt sig och sedan hämtade jag en lång grej och fiskade upp kompisens sko. 

Så massa vuxenpoäng idag! Tant Roderhult at your service! 

(null)
Havsvallen numera festivalområde. 
(null)
Bra insyn när insynsskyddet fladdrar i vinden. Steve Angello på scen här. 

Började dagen med en fin promenad på Sandö med Aleksandra. 

(null)
Sandö
(null)
En av oss kom ihåg solisar iaf :-)
(null)
Längst ut på Sandö

Tusen Tack kära fam Jarling för ett mysigt besök, all god mat ni hade med er och att ni ville komma och hälsa på oss! Besök

Idag har vi haft dubbelt besök. På förmiddagen kom vänner från Getskär på en fika och bad och efter lunch kom fam Jarling hit. Vi har badat på Flöjten, barnen åkte lite gummibåt, fiskade krabbor och fredagstacosen har vi mumsat på altanen. 

(null)
Sommartacos de lux!!!

Så underbar dag det har varit! Vi fick även en mindre kul upplevelse när de soundcheckade på Havsvallen inför morgondagens spelning. OMG!!! Jag som sa till grannen igår att det är roligt när folk engagerar sig och fixar event som detta och att man får vara positiv och hoppas på det bästa, men jag får kanske krypa till korset och medge att detta var sådär. Volymen och basen var inte nådig. Att ha planerat familjehäng med vänner i trädgården känns inte görbart. Sen får vi väl se om vi åtminstone slipper de värsta farhågorna med trädgårdskissarna och allmänt stökiga folk. Men det får morgondagen utvisa. 

Victor kommer iaf få spendera morgondagen hos farmor och farfar för han lär bli livrädd. Å inomhus får vi väl sjösäkra tavlor och annat som kan åka i golvet av tryckvågornas framfart ur högtalarna :-)

Ikväll har vi än en gång suttit på vår lilla veranda. Så mysigt! Men idag behövdes ingen värmare. 

(null)
Kvällsmys! 

Första firren

Idag har vi spenderat ännu några timmar på Pengeskär med Magdalena m fam. Några åkte gummibåt och resten Smögen 45. 


(null)
Victor tyckte det såg mysigt ut bredvid Magdalena så han gjorde henne sällskap en stund.  
(null)
Sen blev det lite bad förstås. 
(null)
Några av gänget på väg hem. 
(null)
Oscar, Edwin och Andreas åkte gummibåten. 

Vi tjejer tog sedan en liten kort shoppingtur. Se så fina mor och dotter är! 
(null)
Finingar!

Ikväll har vi njutit av mat och sällskap ute på Kleven. Vi tog båten dit och barnen badade och fiskade från bryggan utanför. Oscar lyckades få sin allra första fisk helt på egen hand och det var en liten torsk. 

(null)
På väg mot Kleven. 
(null)
De stora barnen hade eget bord. 
(null)
Sååå stolt över sin första fisk. 
(null)
Den var inte stor, men den var fin. Nu filéad och klar att ätas imorgon. 

(null)
En säl gjorde oss sällskap på vägen hem. 
(null)
Eller så låg sälen och kollade in den vackra solnedgången. 
 

Besök

Nu har vi fint besök av Magdalena m fam och idag drog vi ut till Pengeskär igen. Barnen har fiskat krabbor och badat (inte Adam). Victor ville såklart gå runt och kolla läget men efter en stund fick vi honom att somna i sittdelen. Nappen var med idag, så då gick det lite lättare. 

(null)
På Pengeskär består stranden av snäckskal men det var lika kul att leka i som sand. 
(null)

(null)
Henrik fick honom att somna vid havskanten sen fick jag stund på solmadrassen bredvid. 
(null)

(null)

(null)
Vackert! 

Eftersom det råder totalt grillförbud nu köpte vi kräftor till middag men Henrik hade tagit fram älgfile så det blev en variant av Surf N Turf fast med älg och kräftor istället. 

(null)

(null)

(null)


Dimma

Vilken besvikelse dagen blev vädermässigt. Hade ju laddat för en ny heldag på holmarna men när hela dagen var dimma och moln, blev det inte ens ett dopp i havet idag. Men, jag fick åtminstone till en långsam joggingtur längst ut på Sandö och sedan den nya bergvägen tillbaka. 

(null)
Ny utkiksplats
(null)
Spångar är byggda lite här och där. 
(null)
Dimmigt över Smögen. 

Hemma igen blev det lite målerifix på altanen. Medan Henrik spelade herrgolf på eftermiddagen hälsade barnen och jag på hos min farmor i Kungshamn. Sen blev det en skön promenad tillbaka. 

Pengeskär

Idag var det äntligen holmarna på agendan. Vi och grannpojken åkte ut till Pengeskär och badade, slappade och njöt av sommardagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter ett tag blåste det upp litegrann och havsnivån steg ett par decimeter på en ganska kort stund. Tyvärr hade jag ställt mina Havaianas flip-flops på berget och hux flux så hittade barnen den ena flytandes i vattnet ungefär där de stått, men den andra var helt borta. Ingen av oss kunde heller begripa hur den kunnat lämna viken för vågorna rullade in över den bergskant som skyddar badviken men den måste lyckats segla mot strömmen. Jättekonstigt! Så jag blev lite deppig. 

Så om någon läser detta och råkar hitta en marinblå flip-flop med rosa remmar, vänstersko, seglande ute på det stora blå, så är det min och jag återfår den gärna. 

Kvällen spenderade vi hos Philip, Kattis och kusin Svante. Grabbarna fiskade krabbor vid deras brygga och på 10 minuter hade de fått 9 st och det var bjässar. En var dock större än störst. Vet inte om jag sett en så stor strandkrabba förut. 

(null)
Krabbligan
(null)
Stooor krabba! Svårt att återge på bild men den fick ha en egen hink. 
(null)

(null)
Massa stora krabbor. Den största var bredare än min hand är lång. Galet! 

Bohus Malmön

Idag åkte hela familjen och hälsade på fam Alkstrand/Bergermo på Bohus Malmön. Vi köpte med lite fika och bjöds på grillade burgare till lunch. Alla grabbar utom Victor tog en liten blöt tur med deras rib. 

(null)
Off they go.

Efter maten gick de även och spelade minigolf. Victor hade vaknat från tuppluren och fick nöja sig med att tulta omkring i trädgården. 

(null)
Vackert längs promenaden när vi skulle få Victor att somna. 
(null)
Mini matar katten Sigge. 

Tusen Tack för en härlig dag på alla sätt!!!Simmärken

Innan vi gick ut på gårdagens golfrunda var jag med Adam på simskoleavslutningen. Adam fick diplom som visade vilka märke han tagit och alla fem märken, som är målet med gruppen, hade han lyckats ta. Så totalt sju märken lyckades han ta denna veckan. 

(null)
Dessa sex märken tog han plus silvergrodan som han lyckades slarva bort hemma hos farmor och farfar. 

Idag har varit en ganska tråkig dag. Henrik var bakis efter golffesten igår och vädret har ju varit blåsigt och småkyligt. Då blir jag på depphumör. Inte fått gjort många knop men gjorde iaf en sats fröknäcke samt hängde upp spegeln som jag målat. 

(null)
Originalutförandet av spegeln. Bild fr Ikeas hemsida. 
(null)
Nu guldig och fin. Den lilla skänken hade förr en fin spegel över sig, men den fick Henriks kusin ärva efter farfar Eide. Men nu är en ny guldspegel på plats. 
(null)
Blev riktigt nöjd faktiskt. 

Sent ikväll grundmålade jag stommen till den byrå som jag tapetserade lådorna på förra året. Imorgon får det bli nästa strykning. 


Sotenäs Invitational

Idag har första tävlingen av Sotenäs Invitational gått av stapeln i sin nya form. Henrik och Peter är arrangörer och har t.o.m fixat lite sponsring. Henrik var och köpte en bricka som ska bli vandringspris men eftersom det är trevligt med gravering, googlade jag och hittade en gravyrpenna på Bauhaus.  (null)
Mitt livs första gravering. 
(null)Nu står även vinnarnamnen graverade bakom året. 

Igår blev det dessutom bestämt att Kattis och jag fick kliva in i tävlingen pga avhopp. Tävlingsformen var tvåmannascramble slagtävling. Vi fick 9 slag men gick 8 över brutto så slutade på 70(-1) netto. Vi var mycket nöjda med dagen och resultatet lade oss mitt i ungefär. 

(null)
Där vid skuggan låg min bästa drive på 7:an någonsin. 
(null)
Tada! Sjukt nöjd med längd och placering. Blev även greenträff på inspelet. 

Golfskorna var glömda i Getskär men det gick fint i gympaskor också. Besök mm

När vi var på Sealodge igår kom mamma hit och passade barnen så idag tog vi en liten bryggpromemad efter vi kom hem från Adams simskola.  Köpte inget men mysigt att gå en liten sväng tillsammans. 

Eftersom mamma var hemma på morgonen kunde även Henrik följa med och titta på Adam som fixade 25 m flera ggr. Han simmar jättefint bröstsim men är nog själv lite ovan vid att kunna simma för han blir ledsen och orolig när han börjar bli trött, men fortsätter trots det simma fina simtag och med hans jävlaranamma tar han sig långt. Sista dagen imorgon och förhoppningsvis får han med sig en positiv känsla (och några märken). 

I em fick vi besök av fam Alkstrand/Bergermo. Vi fikade, det blev krabbfiske, bad och t.o.m en drink i solen. 

(null)
Linda och jag har det gott i solen. Vi gick ut till Flöjten och tog en simtur också. Så härligt!!!

Tack för fika och för att ni kom förbi idag!!!

På kvällen blev det en liten båttur till Kungshamn. 
(null)

(null)

(null)Sealodge

Häromdagen hade Henrik turen att vinna en tävling med 3-rätters för fyra personer på Sealodge i potten. Ikväll gick vi dit med Anna och Mattias. 

(null)
Förrätten bestod av hummersoppa. 
(null)
Sen var det torsk, sparris , pocherat ägg mm. 
(null)
Avslutningsvis var det dessert med fyra chokladvarianter. 

För ett antal år sedan fotograferades Henriks farfar och tavlan hänger så fint på Sealodge. Den har hängt från och till i restaurangen men nu hängde den återigen där. Väldigt fin! 
(null)


Långtur

Igår tog vi en lång tur för att vara med Smögen 45:an. Vi åkte till Bohus Malmön och hälsade på fam Haglund på deras fina båt. Det var lite oplanerat så det var kul att de låg i hamn. 

(null)
Gullisarna åt kex och myste ihop. 
(null)

(null)
Oscar och Nikita badade medan Adam åkte gummibåt med Norton och en annan pojke. 

(null) (null)
Vackert! 
(null)

(null)
Mina stora älsklingar. 
(null)
Tången. 

På kvällen kom Ulla, Dick och faster Kattis, som är hemma från Schweiz, på middag. Det blev grillad marulk. 

(null)
Grillad marulk och sparris, sallad, mozzarella och tre olika såser. Det var fint det! 
(null)
Mysigt när faster är hemma! 
(null)
Bästa efterrätten. Även nöjd med den gamla kannan jag hittade i skåpet. Trevligt sätt att servera grädden. Lavendel

Idag har Henrik och jag gjort ett ryck längs väggen vid gräsmattan. Där växer tre gamla klängrosor men rabatten runt om är mest ett ogräsfält. 

(null)
(null)
Victor redo med stora grenkaparen. Det mesta ogräset borta men i övrigt sjukt tråkig rabatt. 

Idag började vi sätta rabattkant. Sedan planterade jag lavendel som vi hoppas ska utöka sig och bli heltäckande så småningom.  
Tills dess har vi lagt täckbark runt om. 

(null)
Lite skillnad! Ser framför mig stora fylliga lavendelbuskar under rosorna så småningom. Men nu är det fint i väntan tills dess också. 

Jag har även fått målat och skruvat fast sista brädorna på grinden på altanen, så nu är Victor instängd även där. 

Dagens bästa var ändå när vi fick besök av Uffe, 9 veckor. Alltså, hur gullig får man vara??? Så liten, så söt!!! Jag blir helt till mig när jag får träffa sånna här små godingar. Helt underbart!!!
(null)

(null)

(null)
Kalas

Det må ha varit sommar i två månader men jag tycker ändå inte om när en kylig dag kommer och förstör. Inte min grej! 

Vi tog oss iaf ner till hamnen på Sjöräddningens dag. Helikoptern kom i vanlig ordning, vilket alltid är spännande såklart. Henrik, Oscar och Adam var på rundvandring på Kustbevakningens stora båt. 

(null)

Med hamburgare i magen gick vi hemåt. 

(null)
Vårt lilla lejon promenerade själv hela vägen hem. 

Sedan åkte vi in mot Uddevalla. Där mötte vi solen längs vägen. (Tror aldrig det hänt förr att vädret varit finare i Uddevalla) 
Men det var härligt för efter lite snabb shopping åkte vi till brorsan m fam för att fira kusin Olivia. 

(null)
Hamburgare på altanen
(null)
Härlig utsikt. 
(null)
Victor på Olivias present. 
(null)
Mmm...majs

Efter hamburgare blev det även tårta som Olivia och Nora gått All in på. 

(null)
Den översta tårtan skulle bli en enhörning men blev en glittrig Miss Piggy 😂

Semester!

Så var sista arbetsdagen som vikarie för mig själv gjord och jag har nästan lite semesterfeeling idag. Visserligen blir arbetsdagen varit lite annorlunda när man han förlägga fikarasten på badplatsen fem min bort. 

(null)
Henrik gick i förväg till Flöjten med alla tre grabbarna och Victor åkte till en början omkring på luftmadrassen. 
(null)
Sen blev det bad på det djupa. 
(null)
Henrik simmade nästan ur bild. 
(null)
Handduksmys med nybadad prins. 

Visst var det roligt att Victor badade men allra bäst var att Adam badade. Han har totalvägrat de sista dagarna. Sist han badade (lite grann) stod han på stegen till knäna och var så när på att hoppa i, men backade istället upp med tårar längs kinderna. Han ville så gärna men han tyckte det var kallt och sedan dess har kämpat med sig själv. Därför blev jag så glad och stolt över honom när han med sina armpuffar bara hoppade från berget, simmade in till stranden och gick och hoppade igen, å igen, å igen. 

Tyvärr fick jag ingen bild på badpojken eftersom jag var i vattnet med honom. 

Beställde ju stövlar till Oscar häromdagen men glömde att en viss miniman behöver ha stövlar inför förskolestarten och ev sommarregn. Det blev ett par gula och Victor är väldigt nöjd så de ska tas på mest hela tiden. 

(null)
Gulstövlad Mini i blöjoutfit

Hållö

Jag har jobbat hela dagen idag också men ikväll blev det en liten härlig vistelse på Hållö. Henrik och jag fixade kvällsmat och Mattias och barnen kom och hämtade oss för båttur och stopp på Hållö. 

(null)
Oscar 
(null)
Carl, Victor och jag. 
(null)
A-barnen Alice och Adam
(null)
En kör båt, en vaktar burken med mat. 
(null)
(null)
Två godingar!!!
(null)
Oscar, Alice och jag tog ett dopp. 
(null)
Sen var det fullt upp med att skapa vattenrännor på berget. 
(null)
Gullegrisarna igen. Jobb jobb

Strålande sol och holmeväär. Men nix pix, några holmar blir det inte eftersom jag jobbar även denna vecka. Ibland kan man liksom ångra att man säger ja, men å andra sidan kommer jag ha semesterkänsla på fredag. Jippi! 
Ulla och Dick hjälpte mig även idag med Minimannen eftersom Henrik varit bortrest igår och idag. Vi blev även bjudna på lunch och både Victor och Adam stannade kvar under eftermiddagen. Tack!!!

När det var lunchdags tog vi oss faktiskt dit på ett nytt sätt. Oscar och jag paddlade SUP-brädan och drog Adam i ringen bakom. Blev såklart inga bilder för jag vågade inte ta fram
telefonen på brädan. 

När Henrik kom hem på eftermiddagen tog vi gummibåten dit och Oscar åkte ring bakom. 

(null)
Oscar åker min(!) ring. Jättekul! 
(null)
En annan som hade jättekul när pappa kom hem. 

Det blev härligt bad vid bryggan nedanför huset och sedan även i deras bubbelpool på altanen. Vinterjacka

Beställde en ny vinterjacka för några dagar sedan. Den visade sig tyvärr vara för liten och nästa storlek var slut. Hittade en annan modell på ett annat ställe så nu har jag fått hem den. Den är rak modell och inte figursydd som den andra, men i övrigt är det inte så stor skillnad. 

Känns ju lite knäppt att köpa vinterjacka när det är sol och 25 grader ute men jag blev inspirerad av Anna som också köpt vinterjacka på rea så jag satte igång att googla. Det är ju rätt mycket pengar det handlar om för en dunparkas, så halva priset hjälper ju till rätt bra. Eftersom jag ändå funderat på jackan i flera år passar jag på nu. 

Så vad säger ni? Keeper? 
(null)
Oscar fotograf
(null)
Adam fotograf 
(null)
Hmm, jag är där någonstans...

Jackan är marinblå (som alla andra jackor jag köper).  Tror den blir bra. Klassisk modell som jag kan ha i många år. 

Passade även på att reashoppa två andra saker som behövdes. 
Oscar behöver vanliga stövlar eftersom han bara har fodrade. Tänkte köpa Crocs som inte väger något och är utan textil på insidan, mao lättorkade. Men i ett reklammail fr Lekmer fick jag se fr Kuling. De visade sig också vara helt ofodrade och lättviktare. Oscar var nöjd! 
Victor fick en ny UV-dräkt på samma rea. 
(null)


Smögen 45

Henrik spelade andra rundan på KM idag och slutade trea. Grabbarna och jag var hemma och lekte/grejade. Jag påbörjade slipningen av loppisstolen som ska matcha den silvriga och blå sänggaveln. 

(null)
Förebild. Sliten både på sits och trä, speciellt på benen. Kommit knappa halvvägs med slipningen. 

Vi gick även till Flöjten och badade. Sen blev det ännu en tur när Henrik kom hem. 

(null)
Det blev ett par dopp även för lilleman. Lite smågnäll men förvånansvärt nöjd att få bada. 
(null)
Bäst var ändå handduksmys med brorsan. 

Sen tog vi en båttur genom hamnen och runt Kleven i världens bästa båt Smögen 45:an. Så mysigt att få åka runt med min familj i precis likadan båt som jag gjorde med mamma, pappa och Anders när jag vad liten. Nostalgi! 


(null)
(null)
(null)
Våra stora fina killar! 
(null)

(null)
Och minimannen <3
(null)
Oscar körde genom hela nordhamnen. Gick galant!

Räkracet

Idag, medan Henrik var på golftävling, åkte stora grabbarna och jag till Hovenäset och kollade på folkrace. Det var lika galet idag som första gången vi kollade för två år sedan. De kör som galningar, krockar och kör av banan hej vilt. 

Idag var det en liten extra bonus för SVT var där och spelade in finalavsnittet av Det stora racet som ska gå på TV i höst. Fyra kändisar (Magnus Wislander, Elisa Lindström, Ellen Bergström och Kodjo) tävlar med ett folkraceteam. Ska bli kul att se på Tv det vi såg live idag. 

(null)
Oscar och Ellen
(null)
Kodjo och Oscar 
(null)
Fd världens bästa handbollsspelare och framtidens (?). 
(null)
Grabbarna och pokalen. 

Får väl inte avslöja vem som vann för den som vill titta :-)
Sen undrar jag om inte Elisa är gravid. Såg en klassisk gummibandsknäppning på hennes shorts... Kan också förklara varför just hennes bil gått sönder... Usch, nu är jag värre än Aftonbladet. Fast det vore ju kul om det är sant :-)

(null) (null)
Grabbarna framför filmteamet. 
(null)
Svårt att slita sig. 

Kvartsfinal!!!

Jag hann tyvärr inte få mina nya Sverigetröja till matchen igår men med hatt och halsduk var jag ändå kitad för match. 

En sedan länge inplanerad tjejkväll med inledande Sverigevinst var supertrevlig! Så mycket god mat alla fixat till knytkalaset. 

(null)
Kolla in så mycket godsaker! 

Tack snälla Anna och Sofia för en härlig kväll med strålande sol, gott i glasen och riktigt mysigt sällskap. Så bra! Tack! 

Idag kom min nya tröja så inför lördagen är jag laddad. 

(null)
Mitt gamla tröjnummer 14 var givet efter alla år i Grundsunds IF. 
(null)
Heja Sverige! 

Jag har jobbat hela dagen idag men ikväll var jag med Oscar på mysig avslutning av friidrotten. De lekte, grillade hamburgare och badade. 

(null)
Oscar, mitt i solstrålarna. Vilken fin kväll! 

(null)
Även väldigt läckert när vi åkte över Uddevallabron ikväll. 

Imorgon väntar jobb igen, fast nu från ett annat vardagsrum. 

Jobb jobb

Idag har jag påbörjat en arbetsvecka hemifrån. Jag är vikarie för sommarjobbaren som täcker för min vikarie :-)
Adam vaknade med feber idag så han har camperat i fåtöljen framför tv:n hela dagen. Victor har sprungit runt och stökat ner och klättrat upp på bord mest hela dagen och Oscar har lekt med Örebrovännerna Svante och Filip. De har fiskat krabbor och åkt båt och haft mysigt. 

Imorgon väntar Sveriges åttondelsfinal och jag har nu ikväll fått mail om att min nya supportertröja är skickad men ser inget på Postnords spårningstjänst ännu så tyvärr lär den väl inte hinna komma. Men jag hoppas! Matchen ska ses med 25 andra tjejer så det kommer bli superkul! Naglarna är målade blå och jag har bakat fröknäcke att ta med till knytkalaset. 

(null)
Två plåtar fröknäcke klara. Mums! 

Tänkte jag ska vispa smör med lite olika smaker också. 

Men först ännu en dags jobb. 

Vallevik

En planlös dag är en härlig dag när solen skiner. Vi gick till Vallevik och mötte upp både Lundins och Tjejerna Gunnarsson. 

(null)
Victor äter kanelgifflar för första gången i sitt liv. Det var inte dumt tyckte han och norpade åt sig ett helt gäng (utan att mamma såg). 
(null)
Sitter och drömmer med bullen en stund. 
(null)
Anna och jag hade en skön och rolig badstund. Vi hoppade och dök från berget som i gamla goda dagar. Anna, den galningen, hoppade även från hopptornet. Huja!
(null)
Spanar när mamma badar. 
(null)
Glassiga gänget! Kolla in bullmannen i mitten. 

Älskar sommaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finbesök

Igår och idag har vi haft finbesök. Alice har sovit över hos oss, så inatt var de fyra skruttar som delade rum och sov så gott hela natten. 


(null)
Fredagstacos i kvällssolen. 
(null)
Idag blev det bad på Flöjten. 
(null)
Och en tur med gummibåten. 

Under dagen idag bestämde vi var parasollen skulle stå och drog fast den i golvet. Vi flyttade även ner Artwoodstolarna från balkongen till altanen. Tror att det är slutdestinationen för dem. Men vi får se. 

(null)
Våra härliga solstolar. Det är fullt liggläge på ryggstödet så man även kan ligga på mage på dem. 
(null)
Fick en stund i stolen när Victor sov. Hur bra som helst. Hade fin utsikt över nya parasollet så det var bara att låtsas att vi var utomlands. 

I eftermiddag fick vi besök av fam Lundin. Vi grillade och hade det gott i solen, både på altanen och senare på gräsmattan. 

(null)
Victor mumsade majskolv. 
(null)
Presenterade roligaste spelet för dem. Det slutade med att vi spelade hela kvällen :-)
(null)
Premiär för oss med utfällt bord. 
(null)
Ulrika tyckte också solstolarna funkade fint :-)
(null)
Coolingen! 

RSS 2.0