Nya skor

Batteriet håller på att ta slut så det blir ett kort inlägg. Shoppade nya skor på Torp igår. Det var 2 för 1 på Scorett och jag hittade dessa 

Brun loafer fr Ralph Lauren och marinblå sko från deras eget märke Novita. 

I övrigt har barnen nu sommarlov och vi håller på som bäst med renoveringen av tvättstugan. Det kommer bilder så småningom. 

Tänkte att de matchar bra med min bruna handväska.  

Liseberg

Igår åkte grabbarna och jag tåg till Göteborg efter jobb och förskola. Vi mötte upp Henrik och spenderade kvällen på Liseberg. Det var ett bra val för det var inte så mycket folk och dessutom lite regnigt. Men med regnkläder på så spelar det ju ingen roll. 

Kaninresan
Adam och jag åkte Flumride.
Oscar ville ha sockervadd. 


Love Antell höll konsert. 

Lundsbrunn

Helgen som gick åkte Henrik och jag på en liten utflykt till Lundsbrunn. Vi lämnade killarna hos farmor och farfar på Smögen och körde tidigt lördag morgon. Vi hade en riktigt fin biltur där vi såg en fasan vid vägkanten (var tvungen att googla vad det var för vacker fågel). 
En sådan här var det. Bild lånad från fageln.se

Efter en stund sprang det en räv över vägen och sedan såg vi även en älg kommande springande på ett fält på högersidan för att sedan korsa vägen bakom oss. Riktigt majestätiskt att se den. Vi stannade till vid vägkanten för att titta på den men kom för långt ifrån för att få bra bilder.
Här är älgen på sin morgonlöptur. 

Kl 11 spelade vi golf på Lundsbrunns GK och jag är så glad för den rundan. Jag har spelat så lite golf de senaste åren så jag har inte ens nära kunnat spela på mitt handicap. I lördags slog jag de bästa drivar jag någonsin slagit på en hel golfrunda och trots tre streckade hål fick jag ihop 34 poäng. Grymt nöjd!

Eftersom detta var en present till Henrik var han bokad som hemlig gäst för att inte se sin starttid på golf.se. Klubben hade då lagt in hcp 22,2. Efter hans allra första utslag (driver) sa kvinnan i vårt spelsällskap: "han har inte 22 i hcp va?"
Nej, han har ju inte det. :-)

Funderar på om det är nya rosa kepsen som är anledningen till mitt förbättrade spel. Kan vara så. Brukar ju inte ha keps (och brukar inte spela bra). 

Efter golfrundan checkade vi in på hotellet där vi tog del av SPA, massage, prinsbröllop, middag och övernattning. 
Inlines

Igår åkte Henrik förbi XXL (som hade 25 % för alla som prenumererar på deras nyhetsbrev, gäller idag också, tips!). Där köpte han ett par inlines, eller rullskridskor som vi säger, till Oscar. 

Glad kille testar åka för första gången. 

Det blev bara en kort tur i den underbara kvällssolen. Sen var det läggdags. 

Knä-, armbågs, och handledsskydd köpte jag för ett tag sedan så det var bara att köra. Bryggrundan

Igår åkte vi iväg till Smögen före tuppen. Barnen bars ut i pyjamas i bilen. Vi släppte av Henrik på golfbanan och åkte sen hem till barnens farmor och farfar. 
Jag kände mig lite trött och hängig så spenderade förmiddagen på soffan medan killarna kollade på Smurfarna och andra barnprogram. Vädret på förmiddagen inbjöd till soffhäng. 

Men vid lunchtid tog vi oss ner till Havsvallen där Oscar och jag skulle springa loppet Bryggrundan. Kl 12.45 startade Oscar i klassen "en sjömil max 8 år". 
Fullt ös från start! 

Oscar sprang på jättebra och jag hade bitvis svårt att hänga med. Jag var riktigt imponerad hur duktig han var. Några små korta promenader på 5-10 meter och förövrigt högt tempo gjorde att han tog sig de 1852 metrarna på 11 min och 23 sek! 
Runkeeper visar t.o.m lite längre distans men kilometertiden är jag väldigt imponerad av!

Sista spurten in mot mål. 

Oscar får sin efterlängtade medalj. 

Oscar och mamma, dagens löpare :-)

Vid 14.15 var det min tur att springa (igen för jag sprang ju med hela Oscars lopp) men mina 5 km var ingen rolig historia. Det var tungt och trögt från början till slut och det märktes att jag hade något "skit" i kroppen. Den fruktansvärda träningsvärk i lår och rumpa sedan gympasset i onsdags gjorde inte saken bättre. Men men, jag tog mig i mål på en dryg halvtimma och nu lär det bli vila ett tag om förkylningen bryter ut ordentligt. 

Bröllopsbilder

Lovade ju bilder från helgens bröllop och dop och här kommer några (som redan är visade på Facebook visserligen).
 
 

Mors Dag

Igår var det Mors dag vilket innebar att helgens allt firande fortsatte även då. I fredags firade vi lilla kusinen Svante som fyllde 1 år, i lördags fick vi äran att vara med på hans Dop och Katarina och Philips bröllop. Jag lade ut lite bilder på Facebook igår men får försöka hinna lägga dem här imorgon. 
Helgens huvudpersoner!

Igår blev det en ganska lugn dag på Smögen. Det var tårta med Henriks familj och sedan en promenad ner till gula huset och hämta bilen. 

Killarna fastnade vid matchen Smögen-Morlanda och det var inte lätt att förklara att vi hejade på gulsvarta denna gången. Annars är det ju v blåvitt för hela slanten. 

Garderobsbus i gula huset. 

Av killarna fick jag en jättefin sommarklänning som de valt själva. Givetvis i blått och vitt och precis mammas smak :-)

Dålig kvällsbild men den är marinblå och vit fr Tommy Hilfiger. 

Men kortet var allt det finaste ändå! 

Jag fick även tillfälle att fira min egen älskade mamma eftersom vi fikade hos farmor på eftermiddagen. Då kom mor och far dit, liksom farbror Bernt och faster Mona.   

Mamma och jag på hennes 60-årsdag på Rhodos. 

Jag är verkligen lyckligt lottad som har min mamma, min svärmor och min   farmor. Att dessutom få vara mamma till de finaste små killarna i världen är jag oändligt tacksam för.  Jag älskar Er alla!

Våra två älsklingar klara för bröllop. 

RSS 2.0