Sol sol sol

Vilken härlig påskhelg med sol hela dagarna, precis som det ska vara. Idag har det blivit en promenad ner på Hasselösund. Vinden är kall men oj vad skönt det är i lä.


Guldstjärna

Tog en förmiddagspromenad på Smögenbryggan och slank in en alldeles dagsfärsk butik, Edblad. Fastnade för ett halsband med stjärna. Fanns i både silver och guld och det var det guldiga som fick följa med hem. Tack Älskling!


Vunnit en cykel

Fick precis ett samtal från Ica Maxi på Torp. Jag har vunnit en cykel!!! En jättefin ljusblå damcykel från Monark som är sponsrad av Nivea. Jag blev så himla glad och känner mig helt plötsligt mycket friskare. Pappa har hämtat cykeln för mig och här är en bild på skönheten utanför mina föräldrars garage.
 
 
 

Modell

Igår blev jag dessvärre sjuk med 39 graders feber och helt slut i kroppen. Pappa fick ställa upp och komma och hämta Oscar på dagis eftersom jag nästan inte ens orkade ta mig ur soffan. Båda killarna fick därefter följa med morfar hem till Grundsund. Idag mår jag bättre och snart kommer våra små hjärtan hem igen. Längtar så mycket!
Tack älskade pappa, mamma, svärmor och svärfar för att ni finns och ställer upp för oss! Ni är ovärderliga!
 
Innan vi åkte till Hemsedal kom Oscars jacka som jag beställt. Den var jättefin och efter att ha sprungit runt en del så fick jag några fina modellkort på vår stora prins.
 

Min dag

Idag har jag firat min 32:a födelsedag och blev uppvaktad på sängen av alla mina tre prinsar med frukost och paket. Vid fototillfället var dock grabbarna mer intresserade av sina vällingflaskor än att fotas.
Till lunch blev det våfflor och sedan fika och lek i trädgården. Äntligen lite vårkänslor!


Pre-kalas

Idag har jag haft lite kalas med familjen inför den stora 32-årsdagen imorgon. Givetvis stod det våfflor på men jag hade även bakat några kakor. Bland annat påskinspirerade cupcakes med fågelbospritsad frosting som jag lade ett par chokladägg i. Fick även väldigt fina presenter men dem får jag redovisa mer om imorgon. Nu ska denna 31-åring gå och sova. Natti natti!
 

Hemsedal

Nu har vi haft en härlig vecka i Hemsedal. Vi har haft sol men kallt, ca -10 varje dag. Oscar har gått i skidskola och blivit så duktig och åker själv i backen, plogar, svänger och åker lift.
Henrik och jag har åkt antingen förmiddag eller eftermiddag och en hel del tillsammans med Oscar.


Ny liten hjälm

Vår resa till Hemsedal närmar sig och vi har idag varit och köpt en skidhjälm till Oscar. Det blev en vit Atomic. Visst blev han fin?


Köttgryta

Igår var det dags för första förberedande matlagningen inför Hemsedalsresan. Henrik fixade en smarrig köttgryta på älg. Oscar råkade av misstag stoppa ner fingret i grytan när den stod på avsvalning och bedömningen blev: Mmm mumsigt! Hoppas han tycker samma sak om en dryg vecka.
 

Elefanter i huset

Efter att ha haft oregelbundna, vävda bordstabletter under en längre tid fick jag till slut nog. De är hopplösa eftersom de inte bara går att torka av utan det man spiller gottar liksom in sig i dem. Men nu har vi släta fina elefanter som pryder vårt köksbord. Visst, det kanske inte behövs när vi har vaxduk på bordet men med en liten Oscar i huset kan vi inte vara nog försiktiga. Igår satt han t.ex och drog med rivjärnet på bordet, men tack vare vaxduken klarade sig bordet bra. Inte nog med att elefanterna i sig är snygga, de har helt plötsligt gjort att gardinerna fått ett lyft då de matchar väldigt bra.
 
Bordstabletterna kommer såklart från Svenskt Tenn

Jacka till Oscar

Förra helgen var Pelle Petterson med på Campadre och vi beställde då denna snygga jacka till en tredjedel av priset. Tror att den kommer bli perfekt nu när våren kommer. Förhoppningsvis dyker den upp på posten i slutet av denna veckan. Får bli en liten modellbild då såklart. Är du inte medlem på Campadre så lämna en kommentar så skickar jag en inbjudan (så tjänar jag in lite tipsbonus också ;-) ).
 
Bild lånad från Pelle Pettersons hemsida.

Söndagstur till Götet

Henrik behövde plugga även idag, så småkillarna och jag drog till Göteborg för en mysig promenad och lång fika i solen på Eriksberg med Anna och Alice.
Innan dess hann vi även prova ut hyrskidor till Oscar och avslutade med ett kort besök på Ikea.
Hur mycket plugg Henrik fick gjort när det var Vasalopp, femmil, höjdhopp- och längdhoppsfinaler på Tv kan man ju fundera på 😉.


Ny kudde

Efter en riktig pärs med Adams kräksjuka är han nu på benen igen, lika glad och go som alltid.
Idag har han och jag åkt till Grundsund och hämtat vår andra goding Oscar som varit hos mormor och morfar ett par dagar. Han fick även en liten present av lillebror. Får fota honom på den imorgon. Idag levererades tre segeltavlor till mamma och pappa med Oscar, William och Adam på. Samtidigt fick jag med mig en kudde till vårt vardagsrum som färgmässigt passar hur bra som helst. Inte ofta man får till det så perfekt. Tack mamma!

Kudden kommer från Rusta.


RSS 2.0