Besök

Idag har vi haft dubbelt besök. På förmiddagen kom vänner från Getskär på en fika och bad och efter lunch kom fam Jarling hit. Vi har badat på Flöjten, barnen åkte lite gummibåt, fiskade krabbor och fredagstacosen har vi mumsat på altanen. 

(null)
Sommartacos de lux!!!

Så underbar dag det har varit! Vi fick även en mindre kul upplevelse när de soundcheckade på Havsvallen inför morgondagens spelning. OMG!!! Jag som sa till grannen igår att det är roligt när folk engagerar sig och fixar event som detta och att man får vara positiv och hoppas på det bästa, men jag får kanske krypa till korset och medge att detta var sådär. Volymen och basen var inte nådig. Att ha planerat familjehäng med vänner i trädgården känns inte görbart. Sen får vi väl se om vi åtminstone slipper de värsta farhågorna med trädgårdskissarna och allmänt stökiga folk. Men det får morgondagen utvisa. 

Victor kommer iaf få spendera morgondagen hos farmor och farfar för han lär bli livrädd. Å inomhus får vi väl sjösäkra tavlor och annat som kan åka i golvet av tryckvågornas framfart ur högtalarna :-)

Ikväll har vi än en gång suttit på vår lilla veranda. Så mysigt! Men idag behövdes ingen värmare. 

(null)
Kvällsmys! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0