Ny hylla

Sent igår kväll fick vi äntligen tummen ur att sätta upp vår nya hylla i nya tv-rummet. 

(null)
En tom vägg. 
(null)
Hyllan på plats. Bilarna ska dock inte få ha sin garageplats där i framtiden om jag får bestämma. 

Det blev en klassiskt String. De öppna gavlarna blockar inte ljuset från fönstren. Valde dessutom väggkonsoler ist för golvkonsoler så slipper vi störande moment när det ska dammsugas. Känner mig riktigt nöjd. 

Lionssim

Idag har Oscar simmat Lionssimmet i Stenungsunds Arena. Det är en 8x25 meter lagkapp med åtta deltagare i varje och lagen kommer från en och samma skolklass. Oscar simmade andrasträckan och lyckades skaffa ett litet försprång som gänget utökade hela vägen in i mål. Sen blev det en spännande väntan på heat 2 och det slutliga resultatet. Laget med bästa sluttid vann och för Oscar och övriga gänget i 3c så höll det hela vägen och en fin guldplakett fick följa med barnen hem, liksom en pokal och pengar till klasskassan. 

(null)
Spännande innan start. 
(null)
Söt hejaklack. Hejade tydligen på Schweiz idag :-)

Skjutdörrar


I lördags hämtade vi nya skjutdörrarna till hallgarderoberna. Den övre monterade vi redan på lördagen medan den stora nertill blev söndags projekt. 

(null)
Mellan övre och undre garderoben byggde snickarna ett loft för oss. 
(null)
Adam provsitter 230 cm. Här är Elfasystemet under uppbyggnad. 
(null)
Efter några olika test så har hyllor flyttats runt ett antal gånger. 

(null)
Lördags kväll när dörrarna på "loftet" är på plats. 

Igår kom även de stora dörrarna på plats. Vi är verkligen supernöjda med våra val. Vi beställde lösa spröjs, tre till varje dörr. Det tyckte vi var snyggast när vi kollade innan. Nu är vi fundersamma. Två spröjs matchar överskåpet bättre. Tre ger lite mer industrikänsla, att det händer något. Nu sitter de bara i spänn mellan kanterna och det får de göra tills vi bestämt oss. Skönt att kunna ändra och fundera. Vad tycker ni? 
(null)
Tre spröjs 
(null)
Två


RSS 2.0