Sommaruppdatering 2

Nu när mörkret har kommit och regnet öser ner de flesta av veckans dagar längtar vi till december när juleljusen ska tändas och vintermyset infinner sig. Men så länge kommer ett par bilder från sommaren.
På den första bilden åker Oscar och Ebba skrinda på gräsmattan. På den andra ritar Oscar med gatkritor för första gången. Vår snälla grannflicka visade hur han skulle göra och efter att först hamstrat kritorna i famnen kom han igång riktigt bra med målandet. Sen var det bara för mamma att köpa egna kritor till Oscar :-)

Stor kille

Oscar växer så det knakar, säger fler och fler ord och klarar av mer och mer. Nu tycker han det är jättekul att klättra på soffan så han når allt som står i fönstret ovanför. Nytt är även att vår stora kille ska bli storebror. Om allt går som planerat så får vi träffa pyret på UL-bilden nedan i mitten av april.


Helgbesök

Helgen som gick har vi haft många trevliga besök i Getskär. På lördag förmiddag kom Hanna, Fredrik och nyblivna 1-åringen Freja. Oscar visade glatt sina leksaker för Freja och tackar för det söta pusslet han fick. Tack även för den smarriga äppelkakan ni bjöd på! Hanna hade även med en Dalakorg från hennes tvillingsyster Linnea och man Martin som jag hjälpt med trycksaker till deras bröllop. Tusen tack Linnea och Martin för allt det fina inneållet i korgen!

På lördag eftermiddag fick vi mysigt besök från Borås. Aleksandra, Johan och Hugo hälsade på och Henrik lagade älgstek till middag. Till efterrätt gottade vi oss med marängsviss. Hugo och Oscar höll låda i stort sett hela tiden men pausade även en stund framför Teletubbies, vilket som synes krävde full koncentration. Tusen tack för fina blommor och duplo.

Även på söndag var det besök. Först ett kort besök av mormor och morfar som hade Oscar-abstinens.
Sedan kom Magdalena, Andreas och lille Edwin eller "Deddin" som Oscar kallar honom. De hade med sig en smarrig kalvfilé som vi åt med rotfruktsgratäng och rödvinssky som Henrik kokat från egen fond. Efter lång väntan kunde vi även njuta av creme brulée till efterrätt. Man skulle kunna tro att Oscar haft födelsedag för även vid detta besök fick han fin present i form av ett förkläde. Tusen tack!

Söndagen avslutades med besök av farmor och faster Kattis. Tyvärr glömde jag ta kort på söndagen men här kommer några från lördagen.

Nya Lampor

I torsdags fick vi våra nya lampor från Globen. De hänger i "korridoren" bort till sovrummen och inte nog med att det är härligt att ha ljus där, de är snygga också. Summa summarum, vi är väldigt nöjda!


Bröllop i Skåne

Den 1 oktober åkte vi till Helsingborg och var med på det fina bröllopet mellan Chris och Anna. Kyrkan, festen och hotellet låg med bara ett par hundra meters mellanrum mitt i centrala stan. Vi hade så trevligt och tackar Chris och Anna för en grym bröllopsfest! Tyvärr var bara lillkameran med men här är ett par bilder.RSS 2.0