Victor-dag

Idag har det varit en riktig Victor-dag. Han har skämts bort rejält, typ. Imorse vid 9.30 hade Oscar friidrottsträning i löparspåret vid Nösnäs så jag tog med Victor och tänkte att vi tar en promenad där under tiden. 

(null)
Solen på väg upp över träden och oss i skogen. 
(null)
Mamma-Victor-promenad. Mysigt! 

När vi körde hem släppte vi Oscar vid arenan där Henrik och Adam hade fotbollsträning och då blev Victor ledsen eftersom han ville leka med den Blixtenbilen som finns i leklådan inne i idrottshallen. 

Så, efter en stunds ledsamhet hoppade Victor och jag in i bilen och drog till torget för att helt enkelt kolla efter en Blixten. Kan inte minnas att jag någonsin åkt och spontanköpt en leksak på det sättet med någon av pojkarna innan. Men det var mysigt. Vi gick runt bland hyllorna på Lekia i lugn och ro och till slut blev det en radiostyrd Blixten. 

(null)
Nya bilen som han kört runt med i em. 

Sedan gick vi in på Kappahl en stund. Där hittade vi en Paw Patrol-pyjamas och T-shirt till 30% på reapriset. Egentligen är jag inte mycket för kläder med tryck. Men samtidigt vet jag ju hur mycket han älskar sina hundaj. 

(null)
Inte snygga, men Victor är helnöjd! 

Han hittade även solglasögon som han bestämt skulle ha. 

(null)
Lilla coolingen i hallröran (varit många barn och lekt här idag). 

Efter Kappahl gick vi till cykelaffären. Skulle kolla lite på cykel till Adam inför stundande födelsedag. Under tiden hittade Victor den sötaste rosa lilla cykeln som han cyklade runt på i butiken. Kom på att han faktiskt behövde en ny hjälm så till slut blev det även en hjälm. 

(null)
Nya hjälmen Tec Lelle. Hade givetvis googlat innan vilka hjälmar som fått bäst i test. 
(null)
Testade hjälmen direkt. Väldigt smart för det ingick en mössa i hjälmen som sätts i istället för den vanliga vadderingen nu när det är mössväder. Ingår även tandskydd men den bågen vägrade Victor ha på tyvärr. Hjälmen har även en inbyggd röd lampa bak. 

Tyvärr var det inte roligt att lämna cykelaffären. Victor ville att vi även skulle köpa med cykeln så det var en skrikgråtande kille som jag fick släpa ur affären. 
Hans stödhjul är nämligen på Smögen så vi har inte kunnat sätta på dem. Till Oscar och Adam tror jag inte ens de användes eftersom de lärde sig cykla direkt efter ihärdigt användande an springcykeln. Men Victor vill inte springcykla utan bara sparkcykla. 
Men med en morfar som är alldeles för snäll fick Victor som han ville. En dryg timma senare hade morfar kört extra från Smögen för att lämna stödhjulen. Som grädde på moset stannade han dessutom på Torp och lyckades få tag på Ryder (pojken i Paw Patrol), som Victor pratat om i ett par veckor och som går att uppbringa på nätet. Lyckan var total! 

(null)
Lycka är en liten fyrhjuling med en plastgubbe på. Iaf för en treåring. 

Tack världens bästa morfar! 


Födelsedag!

Igår firade jag min 39-årsdag. Väcktes av alla mina pojkar som sjöng och lämnade paket på sängen. De tre minsta bäddade sedan ner sig :-)

(null)
Bästa starten på födelsedagen!!!

I paketen jag fick var det bl.a en fin tröja (som jag bara lyckades fota i kvällsljus, en dunväst och en burk te. 

(null)
Nya västen. 
(null)
Marinblå tröja från Newhouse. Hade på mig den till jobbet. 
(null)
Smakade nya te:et redan till frukost. Smakade mkt bra! 

Utöver paketen fick jag även två kuvert. Det ena innehöll ett presentkort på hotellövernattning (typ) och det andra var hemligt till kl 14.00. 

Jag var inne på kontoret för första gången på över två veckor igår. Kändes lite konstigt och ganska tomt. Kl 14 öppnade jag kuvertet som sa att jag skulle inställa mig på golfbanan kl 16 för utprovning av nya klubbor. I nästa 1,5 h testade jag klubbor i kombination med lite lektion. Det är verkligen roligt att få hjälp och tips. Hittade även några klubbor som förhoppningsvis kommer passa bra till min nya sving, haha. 

(null)
Mina kommande järnklubbor blir dessa. 




The dots

Igår fick vi äntligen tummen ur och satte upp de nya krokarna i hallen. Planen är inte att de ska användas av oss själva direkt utan är en kombination av dekoration och gästkrokar. 

(null)
Vår egen lilla snickare hjälpte till såklart. 
(null)
Före: tom vägg
(null)
Efter : prickig vägg

RSS 2.0