Liten kille fyller 1 år!

På onsdag fyller lille Adrian Jarlholt 1 år och i lördags var vi på jättetrevligt kalas hos honom. Vi fick bl.a smarrig smörgåstårta som Adrians mormor gjort. Får nog be om recept någon dag :-)
Adrian har ett jättefint rum i ljusblått och vitt och jag vet att mamma Nina vill vinna dessa fina vimplar dit. Självklart vill jag också försöka hjälpa till att vinna dem från Beas Barnsligheter lagom till lillkillens födelsedag.


Magen växer

Så har det passerat ytterligare 2 veckor och det är dags för maguppdateringen. Lillskrutt är väldigt aktiv flera gånger dagligen och det är lika roligt varje gång. Möjligtvis har det börjat bli lite jobbigt när partyt drar igång precis när jag ska sova, men det brukar gå bra att somna ändå.

v 27 (26+2) och v 28 (27+4)


Nygammalt kök

Den senaste veckan har vi levt utan köksluckor då de varit inne för omlackering. Vi hämtade dem igår och har nu borrat nya hål för de nya handtagen och alla luckorna är på plats. Det blev vitt och fint och vi är väldigt nöjda med denna lilla och enkla förändring av köket.Fototävling

Fick se att jag hade en bild från i somras sparad på skrivbordet. Med just denna bild lyckades jag komma trea i den fototävling vi hade på jobbet för några veckor sedan. Katergorin var "Fin sommarbild" och jag blev ägare till ett paraply. Det lär säkert komma till användning i höst :-)

Ny jacka

På väg upp till Smögen i fredags stannade vi till på Torp och köpte den jacka som mamma lagt undan för mig på torsdagen. Min vanliga höstjacka har börjat bli lite tight över magen och nu har Odd Molly kommit med räddningen :-)

Bröllopsfest i Kungshamn

I lördags var det dags för Eva och Jonas Strannes bröllopsfest i Kungshamns folkets hus. Det var en riktigt trevlig fest där det bjöds på räkor och dans hela natten. Dagen efter var det brunch på Smögens Havsbad för de som ville. Dessvärre glömde vi kameran på festen men jag får visa det grattiskort som jag gjorde till dem förra veckan.


100 dagar kvar

180 dagar är passerade och idag återstår 100 dagar till beräknad förlossning. Lillskrutt visar numera tydligt att den är vaken och håller låda i magen. De vakna perioderna verkar bli längre och längre för nu kan Lillskrutt hålla på säkert en kvart utan att tröttna. Det är en riktig liten busunge som kommer växa till sig i förhoppningsvis ytterligare 100 dagar.

Besök Barnmorskan

Inte nog med att jag börjat jobba på nytt uppdrag idag, vilket är på min gamla arbetsplats KD, vi har även haft vårt första besök hos barnmorskan sedan inskrivningen.

Vi fick lyssna på hjärtljudet, hon mätte magen och tog blodprov och blodtryck.
I samband med Kub-testet fick vi ett hjärtljud på 155 slag/min men det hade minskat en del nu och låg på 140 slag/min. Är det en pojke därinne tro??? Ska bli spännande att se vad vi får om en månad.
Det var även dags för mig att börja äta järntabletter då värdet hade börjat gå neråt. Hoppas magen fixar detta bra.

Tycker det är roligt att vi igång med dessa kontinuerliga besök som är som milstolpar under hösten.

Magen växer

Här kommer lite nya bilder på magen som bara blir större och större...

v 25 (24+4) och v 26 (25+2)


Busig nattbebis

Inatt har jag för första gången vaknat av att Lillskrutt busat i magen. Klockan stod på 05.47 och som tur var somnade jag gott igen. Antar att detta bara var en liten försmak av vad som komma skall :-)

Bild från Google

RSS 2.0