Älgko skjuten

Igår var det dags för Henrik att skjuta en älg och det blev en ko. Oscar hade varit med på passet och jag inte ens föreställa mig hur spännande det måste varit för honom. 

(null)
Oscar och den nyskjutna älgen. 

Själv fick jag trevlig post igår när medaljen för Tjejvättern låg i brevlådan. 

(null)
Lite roligt att få en jubileumsmedalj. Nu har jag de fyra medaljerna för min tredje Tjejklassiker så förhoppningsvis dyker även guldmedaljen upp snart. Beställde den förra veckan. 

Idag blev en mindre bra dag. Fick synrubbningar på jobbet strax före lunch så det var bara att packa ihop och dra hem. Tog medicin och hann stoppa migränhuvudvärken men sov hela eftermiddagen tills det var dags att hämta på förskolan. Kvällen har varit Ok, men man blir tung i huvudet och tröttheten sitter i ett tag så inte blivit mycket gjort idag. Imorgon väntar en spännande dag för Victor; hans första biobesök. 

Älgjakt, hockey och Göteborgsvarvet.

Tänk vad man kan hinna med på en helg. Nu har aktiviteterna i rubriken fördelats på familjens medlemmar, men ändå. Henrik och Oscar befinner sig i de jämtländska skogarna och jagar älg. När Göteborgsvarvet blev inställt i lördags öppnade det upp för Adam  att kunna vara med på hockeycup den dagen.  Så redan i fredags började uppladdning med övernattning hos kompisen för att samlas med laget i Kungälv redan kl 7 i lördags morse. Första matchen var kl 8 och sedan fem matcher så framåt 16-tiden  var det färdigspelat. 

(null)
(null)
(null)
Lyckades fånga ett av Adams två mål. Adam till vänster har precis skjutit pucken mellan benen på målvakten. 
(null)
Fin medalj till alla spelare (trots särskrivningen). 

Under gårdagen blev älgjakten inställd på grund av regn. (Vet inte varför det är ett problem, men jag får lära mig det någon gång). Henrik passade då på att springa Göteborgsvarvet. Jag kände själv att jag ville få det gjort men visste inte riktigt hur. Men med goda vänner så löser sig allt. Ett Sms och 1,5 timma senare stod jag startklar. Therese passade Victor och Linda hakade på när jag sprungit 4 km. Sen hade jag sällskap till 12 km, vilket var fantastiskt trevligt! Tack fina vänner för all hjälp att klara Göteborgsvarvet digitalt och dessutom på bästa tiden hittills. 

(null)
Linda kommer ihåg att ta en bild innan vi skiljs åt vid Kullens. 
(null)
Godaste målkramen!!!!!!!!

(null)
Inte helt logisk bana :-)
 
Nu ser jag fram emot en fin medalj på posten, helt klart. Eller två, Henriks också såklart. Hans tid blev dock lite fel eftersom han fick springa hem och ladda telefonen en stund. Så för första och enda gången slog jag honom tidsmässigt, haha! 



Sensommarhelg

Heja förra veckan hade jag sällskap hemma av Adam och Victor, som var snuviga. Lyckligtvis var Coronatesten negativa, men de fick ju vara hemma ändå. Oscar fick samma skit i torsdags så han får vara hemma någon dag till. 

Tack och lov var det fint väder förra veckan och barnen har kunnat leka ute en hel del. 
(null)
Fika/lunchpromenad med geten, hajen och vargen i torsdags. Vilken otroligt vacker dag!!!

Igår fick vi till en liten båttur till Åstol, där vi faktiskt aldrig varit förut. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Det blev glassinköp och sedan gick vi hemåt igen. 

Adam har spelat fotboll både igår och idag så han ville inte med på båtturen. Idag spelade Henrik och Oscar golf på morgonen och när jag inte hittade spelkompis ikväll, hängde han med mig också. Det var så mysigt!!!

(null)
Oscars ca 130 meter långa utslag på 8:an hamnade ca 1 meter från flaggan. Fantastiskt slag! 
(null)
Här är han på hål 6
(null)
Förbereder sig för att försöka göra sin livs första birdie. Tyvärr blev det ingen men det var så nära, så nära. Filmade och bollen bestämmer sig för att snurra ur koppen. Så tråkigt men jättebra spel ändå. 



Tjejvättern på hemmaplan

I söndags var det dags för Ulrika och mig att ta oss an Tjejvättern på hemmaplan. Eftersom den flyttades fram från juni till nu, är den också den fjärde och sista pusselbiten i Tjejklassiker nr 3 för mig. På måndag ska resultaten läsas in och därefter ska jag beställa min Klassikermedalj som nu nått guldvalör. 

Hur som haver… Vi startade på Smögen vid kvart över tio. Med en kort paus på Smögenbron för att kolla att RaceONE var startad ordentligt, så körde vi vidare. 

(null)
Innan start utanför gula huset. 
(null)
På Smögenbron. 

Henrik och grabbarna åkte förbi oss strax före Nordens Ark. Jättekul att de stannade och hejade innan de fortsatte hem till Getskär. 
(null)
Här är vi nästan i Brastad. 
(null)
Ulrika på Skårfärjan. 
(null)
Å jag :-)

Sen gick färden via Bokenäs, Rotviksbro, Orust, Tjörn och hem. 

Återigen blev det punka för mig vid Tjörnbron. Helt otroligt! Men i mål gick vi högst upp på bron och hem till Getskär kom vi efter 109,87 km cyklade. Heja Oss! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0