BT-besök

I söndags kom fyra av mina kära BT-tjejer på besök för att träffa lille Adam. Vi fick också äntligen träffa lilla Alva som är tre veckor äldre. Nina tog fina bilder på vår lille plutt och de finns på hennes blogg. Tusen tack för mysigt besök och jättefina presenter!


Invägning

Idag har vi gjort vårt första besök med Adam på BVC. Han har växt 2 cm och mäter nu 53 cm. Vikten har ökat till 3730 gram (3455 g födelsevikt), alltså en ökning med 275 gram efter 12 dagar.
Oscar hade ju lägre födelsevikt men han hade efter 17 dagar ökat 460 gram från födelsevikten på 3145 g.

God natt... Not!

Klockan är strax 23 och jag kommer nog hålla mina föräldrar vakna ett tag till skulle jag tro :-)

Natti natti!
Kram Adam


Första förmiddagen själva

Idag har Henrik återgått till jobbet och jag är hemma ensam med våra små prinsar. Vi har haft en riktigt bra förmiddag med en promenad i området och Oscar sprang jättebra med sin springcykel och ville inte att vi skulle gå hem. Han och cykeln besökte nog varenda vattenpöl i hela området. Lyckades dock locka hem honom med att vi skulle prova nya gungan som mormor och morfar kom med igår.
Än så länge står gungställningen i carporten men ikväll bär vi nog runt den till gräsmattan.


Liverapport

Från mammas famn.


Gräddmunk

Igår när mormor och morfar kom på besök hade de med sig gräddmunkar. Det fanns en liten kille som uppskattade det mycket, trots att det blev lite kladdigt...

Kvällsmys

Så här ser lilla jag ut när jag myser med pappa ikväll.


Bröderna!

Här kommer några bilder på våra älskade söner tillsammans. Oscar är jättego mot lillebror och pussar, kramar och klappar honom på huvudet.Adam- en tröttis

Här kommer lite bilder på en trött liten kille. Lovar att lägga upp "vakna" bilder så fort vi lyckas fånga ögonen på bild :-)

Dubbel premiär

Idag har Adam haft dubbel premiär. Han har åkt sin första tur i barnvagnen och dessutom provat napp för första gången. Båda verkade uppskattas!

 

På eftermiddagen kom farmor, farfar, farbror, fastrar och Tellus på besök. Båda prinsarna fick fina presenter.

Sedan kom även morfar och hälsade på. Mormor är dessvärre krasslig så hon kunde inte följa med idag.

Imorgon är det återbesök på Näl och då ska Adam lämna blodprov, kolla hörsel och göra ultraljud på höfterna. Efter det ska vi försöka lägga över bilderna på kameran och uppdatera bloggen med fler och bättre bilder på vår minsta prins.


Torra små fötter

Nu är vi inne på andra dygnet och lilleman har gått från en riktig Tröttis till att bara vilja ha tutte hela tiden. Minns att denna dagen var jobbig då hungern sätter in men det finns inte så mycket mat.

När som helst kommer Henrik och Oscar och det ska bli så spännande att se vad storebror tycker.

Sen är det dags för läkarundersökning innan vi förhoppningsvis kan åka hem med våra prinsar.


Mor och son

Nu har de känt varandra i 15 timmar.


Välkommen till världen!

Nu har vår andra lille älskling kommit till världen. Kl 19.38 igår den 12 april kikade han ut. 3460 gram och 51 cm lång alldeles perfekt liten människa.


Springcykel

När Oscar fyllde två år i januari fick han en springcykel i present. Han har varit lite rädd för att sitta på den men gillat att leda den runt i huset. Den 22 mars lossnade det dock och helt plötsligt var det jättekul att sitta på cykeln och springa runt. Då var det bara att hämta hjälmen men dessa kort är tagna precis när han vågar försöka själv.


iPad-test

Testar blogga från Appen i paddan


Hejar på hemmaplan

Efter en lång påskhelg är vi åter hemma i huset. Det är 4 dagar kvar tills lillebror är beräknad att komma och än så länge finns inga tecken på att han skulle komma tidigare.
Pappa har varit på Gamla Ullevi och kollat på IFK mot Norrköping idag och inte hjälpte det att jag hejade på hemmaplan.


Fyndat Reebok Easytone

Förra veckan såg jag en annons i GP att Stadium sålde Reebok Easytone för 500 kr (1099 kr) nu när de har 25-årsjubileum. Glömde be Henrik gå dit för mig men kollade internet i helgen och ev skulle stl 38,5 finnas i Nordstan. När vi kom dit idag stod ynka 2 (!) par kvar, varav ett par i min stl 39. När jag sen kom till kassan var det 25% på allt för medlemmar. Så för 375 kr har jag idag fyndat dessa rosa snyggingar. Bluff eller inte när det gäller funktionen så är det värt att chansa :-)

Nya vagnen har anlänt

Så har vi ägnat eftermiddagen åt att bekanta oss med nya vagnen som Oscar och lillplutt kommer få åka i framöver. Den är inte lika smidig som vår Brio Go men det kan man ju inte räkna med heller när den är gjord för 2 små skruttar. Men första känslan är bra och Oscar skrek ut "min vagn" när vi sa att han skulle få en ny vagn. Klättra i, klättra ur, prova liggdel, prova sittdel, prova ståbrädan. Nya vagnen verkar få godkänt av Oscar efter första prövningarna.RSS 2.0