Lek i snön

I helgen har pappa varit magsjuk så mamma och jag gick ut i trädgården igen. Jag har inte fått bekanta mig så mycket med snö på nära håll så det var spännande att gå runt när det knarrade under fötterna. Det var också kul att dra händerna i snön men när vantarna blev fulla med snö så var det inte roligt längre, då blev det ju kallt, brrr!


Härliga härliga altan

Nu har vi äntligen kommit oss in i vårt hus i Getskär. Det känns jättebra även om här är mycket att fixa ännu. Det har varit några soliga och fina dagar nu och vi har fått en försmak av hur härligt det kommer bli på vår altan. I fredags var det dags för första lilla stunden i solen på altanen och lille plutten stack också ut såklart. Han tyckte det var toppen att få springa på altanen så det var fullt ös fram och tillbaka. Eftersom han stack ut utan ytterkläder blev det endast en kort visit just då och därför hann jag heller inte ändra slutartiden på kameran så det blir en suddig Oscar som springer omkring :-)


Dessvärre är strömsladden på vår dator trasig så det är anledningen till att vi inte uppdaterat med husbilder. Henrik har dock jobbdatorn hemma idag så då passar jag på att lägga in ett inlägg. Förhoppningsvis kan vi lösa problemet snart...

Tjejbesök

Igår kväll fick jag tjejbesök. Min granne Doris kom på besök med pappa Jimmy. Jag lade till med mina falsettskrik så hon började gråta men sen lugnade jag ner mig lite och vi lekte. Bl.a. hoppade jag på Bobbycaren och körde iväg samtidigt som hon krupit upp på flaket. Våra föräldrar tyckte tydligen det var himla gulligt när jag drog iväg med henne på släp. Sen visade jag mina klätterkonster i korgen. Dessvärre råkade jag tappa taget och for med ögat rätt i kanten. Det gjorde jätteont och jag blev jätteledsen, en kort stund. Man kan ju inte lipa så länge när man har dambesök. Sen kollade vi på TV.

Gammelmorfar Bertil 90 år

Idag fyller min gammelmorfar Bertil 90 år. Vi firade honom på Smögen i lördags (då min morbror Anders fyllde 33 år, Grattis i efterskott).
Gammelmorfars alla barn och barnbarn med resp var med, och så jag förstås.
Här är vi alla samlade för gruppfoto dagen till ära.
Stående fr v: farfar Dick, faster Kattis, faster Kattis, farbror Philip, mamma, pappa, jag, pappas kusin David, Davids färtmö Jennifer, gammelmorbror Per, Alexanders sambo Petra och pappas kusin Alexander.
Sittande fr v: Tellus, farmor Ulla, gammelmorfar Bertil och och gammelmoster Elisabeth

RSS 2.0