Present av Gunborg!

Idag blev jag väldigt glatt överraskad av min arbetskamrat Gunborg! Gunborg är grymt duktig på att sticka och har tagit beställningar av andra arbetskamrater under hela hösten på diverse sjalar, mössor, strumpor och vantar. Så hur hon hunnit med att sticka underbart små söta presenter till vår kommande bebis är en gåta. Jag blev väldigt glad och rörd över att hon tänkte på oss med en kofta, mössa och sockar till Lillskrutt. Tusen Tack Gunborg!


Julklapp från Oriola-KD

Till min stora glädje fick även jag en julklapp från Oriola-KD, trots att jag bara varit konsult där under ett par månader. Det var en fint inslagen matkorg med diverse delikatesser, mestadels italienska. Den innehöll: grön och svart tapinade, grillade paprikor, pasta, tomatsås, soltorkade tomater, grissini, mandelskorpor (mums!!!), pinjenötter, balsamvinäger, olivolja och choklad (dessvärre innehållade alkohol).


Det börjar verka badrum bannemej!

Igår när vi kom hem har hela badrummet fogat och klart. Det enda som fattades var silikonfogen i hörnen men det är gjort nu och det ser riktigt bra ut! Här kommer bilder från gårdagen när kaklet var lite oputsat, men fint ändå.Badrummet har fått golv

Imorgon ska den sista lilla golvbiten på plats och sen ska det fogas :-)


Besök barnmorskan

Så har 3 veckor passerat ännu en gång och vi har besökt barnmorskan idag. Det togs inga direkta prover men självklart fick vi lyssna på hjärtat som idag, precis som sist, slog med 130 slag/min. SF-måttet hade ökat till knappt 34 cm och då följer vi kurvan perfekt. Blodtrycket var fortsatt bra på 100/70. Nu är det 2 veckor till nästa besök.

Ny ram på Smögentavlan

Idag har Henrik varit och hämtat sin Smögentavla som han fick som inflyttningspresent av mig när han flyttade till Jönköping. Den har varit inne för inramning eftersom den gamla guldramen inte passade in här i lägenheten. På den nya tavellisten pryder den nu väggen i köket i sin nya silverfärgade ram och vita passerpartou.


Trevlig Tredje Advent!


Magen växer

Dessvärre har vi missat att fotografera magen de senaste två veckorna så istället kommer här en efterfrågad jämförelsebild mellan en av de första vi tog i v 7 och dagens stora mage. Det har hänt en del...

v 7 (6+2) och v 36 (35+1)

Ännu en bra badrumsdag

Idag har plattsättarna varit här hela dagen och jobbat och det har resulterat i att nästan alla väggarna i badrummet är klara. Dessvärre saknades ett par plattor i slutändan så vi fick snabbt åka och köpa ett paket till efter jobbet. Så imorgon när de kommer kan de slänga upp de sista väggplattorna.


1. Bruna mosaikbården på plats. 2. Duschhyllorna kräver speciallösningar

Badrummet går framåt

Efter att ha haft en veckas stillestånd i badrummet har det idag äntligen tagit fart igen och det ser väldigt bra ut än så länge. Detta är resultatet av en halv dags arbete så det känns som vi börjar se en liten strimma ljus i denna långa renoveringstunnel...


Pipparkakor

I helgen som gick gjorde vi ett duschbesök hos Magdalena och Andreas. Anders och Johanna var också där och efter pizzan var uppäten var det dags för dekorationen av årets "Pipparkakor", vilket givetvis krävde full koncentration.Trevlig 2:a advent allihopa!


Henriks första julskinka

Efter att ha missat julskinkskvällen med Anders Hellman häromdagen så ville Henrik fixa sin allra första julskinka. Så idag bar det iväg till affären, hem till ugnen, i med stektermometer och sist griljering och resultatet blev fantastiskt!!! Hur god som helst så detta var inte sista gången han fixade julskinkan! Den kommer inte räcka länge, det är ett som är säkert! Till min stora förtjusning så var den dessutom jättefin i mitten och inte massa fettränder överallt. Visst ser den smarrig ut?


Årets nykomling...

... i julgranen är en skimrande och glittrande guldig ren från Sia. Visst är den fin?


Årets första lussekatter

Mummmmmmssss!!!!


Nalleoverall

I veckan kom ett brev på posten med prenumerationspresenten från Vi Föräldrar. Det var en jättesöt Nalleoverall men tyvärr är den ganska stor så vintern lär vara över innan den passar vår Lillskrutt. Fjant fick agera modell vid fotograferingen men den var så stor att benen slutade innan overallsbenen började :-)


RSS 2.0