Smakportioner

Nu är jag en stor kille och har börjat äta lite mat. För ett par veckor sedan fick jag smaka potatis och efter några dagar blev det även gröt, vilket jag tyckte var en höjdare så nu blir det gröt varje dag. Jag tycker det är så gott att jag blir arg på mamma när det är slut. I morse fick jag ett par teskedar morot och det var inte riktigt lika gott men jag fick i mig det iaf.
En av de allra första skedarna med potatismos.

Grattis Pappa 30 år!

Idag fyller världens bästa pappa 30 år! Hoppas du får en toppenbra födelsedag. Mamma och jag älskar dig!!!

Älskade apa!

Jag har redan fått en favoritleksak, en söt liten apa som jag fick av min gammel-gammelfaster Gunnel och "gammelmorbror" Robert. Jag brukar busa med den och ibland försöker jag äta upp den men då säger mamma att jag inte får det. Då försöker jag norpa lite på svansen istället :-)Mys på nya filten

I doppresent fick jag bl.a. en jättemjuk och go filt som är supermysig att ligga och busa på. Stort tack hela familjen Slottäng!

Mitt Dop

Dopet för lilla mig hölls på Kristi Himmelfärdsdag, den 13 maj 2010 i Grundsunds Kyrka.

Hej hej så länge...

Mamma har inte hunnit lägga in dopbilderna ännu men lovar att de kommer snart men här är iaf en "hej hej"-bild på mig så länge :-)
Söta Nina har bilder från dopet i sin fina blogg.
Kram Kung Oscar

Nakencharmör

Nästan varje morgon får jag ligga och nakensprattla en stund på badrumsgolvet där det är varmt och skönt. Å lika ofta charmar jag mamma så hon inte kan gå in och duscha utan bara sitter och tittar och busar med mig. Så här söt var jag idag...
Grattis mormor!


I lördags fyllde världens bästa mormor 55 år och då var hon och morfar i stan och mormor busade massor med mig och apan :-)

Gapskratt med pappaRSS 2.0