Lite måndagsshopping

Det blev en kort tur till stan idag. Tänkte kolla in ett överkast som jag hittat i en inredningstidning från i våras och jag blev jätteglad när det fortfarande fanns men mindre glad när jag fick se prislappen... Det blev inget överkast :-(
Däremot hade Kålle & Ada nu fått in vårens klassiska OddMolly-koftor "lovely knit cardigan". Har tittat på dem länge nu men höstens kollektion hade ingen riktig Maria-färg. Såg dem även på Åhléns häromdagen och tänkte då jag skulle slå till på en mellanrosa men hittade idag denna mörkrosa, en riktig Maria-färg!
Slank även in på H&M och köpte ett par myströjor till Oscar. En tunn och fin farfarströja och en supermjuk sweatshirt blev det, båda från L.O.G.G.

Oscar Klätterbus

Jag hann knappt fira min första födelsedag innan jag tyckte det var dags att visa att jag är stor kille nu. Jag har därför börjat klättra på både det ena och andra. Min fåtölj som jag fick i julklapp älskar jag! Jag klättrar upp och ner och sätter mig och myser en stund. Bobbycaren som jag fick i present har jag också bestigit. Men det var svårt att få fart på bilen när jag stod på den. Sen har jag börjat hoppa i lådor, korgar och väskor. Ja, allt som man kan klättra i helt enkelt. Alltså ingen risk att mamma och pappa glömmer mig när flyttlasset går nästa vecka för jag hoppar i kartongerna själv :-)

Willervalla

Min söta lilla kusin William, som jag ibland kallar för Willervalla, har redan fått sina första tänder den lille busen. Han var alltså 6 månader yngre än jag var när jag fick min första tand. Inte nog med att han får tänder tidigt, han växer som en lök också. Vi har snart samma storlek på kläder! Men det är ju bara roligt för då kan vi busa snart :-)

Golfträning

Dagens golflektion är i klass med sällskapsresan; att bära bagen. Det gick inte så bra eftersom jag inte orkade bära den själv. Sen avslutade vi med lite puttning. Det var kul!

Oscar 1 år

Igår fyllde lilla jag 1 år. Hipp Hurra för mig! Jag hade en jättebra dag. Jag väckte mamma och pappa kl 8.57 (man kan ju inte sova bort sin födelsedag). Faster Kattis har sovit över så vi hade en lugn förmiddag och jag fick min första present, ett set med golfklubbor. Sen kom farmor, farfar och Tellus. Efter min middagslur kom mormor och morfar, Magdalena och Andreas, morbror Anders, moster Madde och kusin William, min kompis Filip, Ulrika och Erik.
När farmor, farfar, Tellus, mormor och morfar åkt kom Anna och Mattias och sist farbror Philip och faster Kattis no.2.
Jag har fått massor(!) av finfina presenter! Å jag fick äta jorgubbstårta helt själv. Det var smaskens!!!
I present fick jag bl.a. ett golfset, en trehjuling, en Bobbycar med släp, 3D-bok, Mini-Kånken, kläder, skor, pussel, badleksaker, bärgningsbil, traktor med släp, Duplo fyrhjuling, bok om brandbilar, pekbok med siffror, garage med bil, bonkabräda, blommor och pengar

Är jag lik min pappa?

Efter att ha visat lite bilder på en liten mamma, har nu farmor skickat lite bilder på en liten pappa. Så frågan är även här, är jag lik min pappa tro?

Är jag lik min mamma?

Här kommer några bilder på mamma när hon var liten. Är jag lik min mamma tro?

Gammelmorfar Olle 90 år

Idag, den 10 januari, fyller gammelmorfar Olle 90 år. Vi firade honom på hemmet i Fiskebäckskil i lördags med pricesstårta och budapesttårta. Jag fick smaka lite. Det var mormor, morfar, morbror Anders, moster Madde, kusin William, mamma, pappa och jag som var där. Idag har mormor och morfar firat honom igen och då hade tydligen det varit musikkväll så gammelmorfar hade blivit ordentligt firad och mormor hade köpt tårta så alla gamlingarna skulle få.
Gammelmorfar Olle, jag och pissekatten.

Gammelfarfar Eide 90 år

I tisdags fyllde min gammelfarfar 90 år. Det firade vi hemma hos gammelfarbror Lars-Eide och gammelfaster Ros-Mari på Smögen. Mina sysslingar Julia och Ida och deras föräldrar Sandra och Peter var också där liksom farmor, farfar, mamma, pappa och farbror Philip. De åt en riktigt smarrig middag som till förrätt bestod av grönsparris med lufttorkad skinka, parmesan, pinjenötter och balsamicodressing. Till huvudrätt blev det hjort, pressad potatis, kantareller, sås, morötter och broccoli och desserten var mjölkchokladpannacotta med hallon. 10 poäng för den middagen! Min stora syssling Julia busade med mig och tog min napp. Vi tyckte det var lika roligt båda två.
Gammelfarfar Eide fyllde 90 år den 4 januari.
Julia busar med mig :-)
Julia, Peter, Ida och mamma och Ida

Glad åt nya trick

På juldagen gjorde morfar ett nytt trick som ingen gjort för mig tidigare. Vet inte vad det heter men man drar ett finger på insidan kinden så att det smäller. Det var fantastiskt kul och jag skrattade högt varenda gång :-)

Fina julgranskulor

Här kommer bilder på två fina julgranskulor. Bilen är Oscars och fick i år hänga i granen på Smögen och svampen är farmor Ullas som hon köpte i Lübeck.

RSS 2.0