Kavaj till slut.

I mars såg jag en kavaj på Lindex som jag gillade skarpt. Jag provade, fotade och tänkte att jag inväntar en rabattkupong. Det var ett misstag för hux flux var alla slut och jag gjorde inget större försök att jaga fatt någon. 

Så här såg den ut. 

Sedan dess har jag tänkt på kavajen och ångrat mig massor. Efter tips om att  ringa Lindex kundservice (Tack Anna Läbom!!!) så har jag mot alla odds fått tag på en marinblå. Den fanns i Falköping och för 50kr skickar Lindex mellan sina butiker. Tummen upp på det. Igår hämtade jag ut den. 

Känns riktigt bra med den blå ändå. Visst var den fin? 

Igår (ursnabb leverans) kom skor och finskjortor som jag beställde i fredags från Next i England. Nu är killarnas kläder klara inför lördagens bröllop 

Oscar sa till mig i fredags att "sånna här vill jag ha" efter att ha hämtat Henriks bruna finskor i skoskåpet. 

Det kryllar inte av finskor till pojkar i butikerna, speciellt inte bruna men på Next lyckades jag hitta till jättebra pris och helt i läder. Med fri och supersnabb leverans dessutom. Tummen upp där också. 

Hur gulligt? 

Nu återstår bara att bestämma min egen outfit :-)

Göteborgsvarvet

Igår startade jag dagen med att checka ut från hotell Jarling i Borås. Hade tjejkväll med bröllopstjejerna hos Aleksandra i fredags och jag sov över till lördag. 

Mina vackra vänner!

Tack allihop, Tack Aleks för en, som alltid, härlig kväll! 

Var hemma strax före lunch, solen sken och inga planer för dagen. Hela familjen hoppade in i bilen och åkte till stan för att se Göteborgsvarvet och känna av folkvimlet. 
Mina älsklingar!

Vi slog oss ner i solen på trottoaren på Avenyn, åt glass och inväntade löparna. 
På första parkett. 

Ledaren i ensamt majestät. 

Men sen blev det desto fler. 


Mycket folk på Avenyn. Härligt!

Innan hemgång slank vi in på Intersport och jag var bara tvungen att köpa en keps. Det stod liksom mitt namn på den. Dagen till ära råkade den nämligen matcha precis allt jag hade på mig; topp, naglar, jacka och strumpor. 
ROSA!!!

Skulle gärna köpt till killarna också för jag tycker de är supersnygga, men de har redan fått tre nya kepsar i vår så jag får nog hålla mig... kanske. 

Extremt trött och med ett gäng slumringar lyckades jag hålla mig vaken när omröstningen i årets Eurovision song Contest drog igång. Och det var det värt! Sååå spännande och vilket fantastiskt slut på kvällen! 
Heja Måns! Heja Sverige! Nu näst flest segrar genom tiderna. Fantastiskt!
Vinnaren 2015 Måns Zelmerlöw med Heroes! Yes!



Shoppingmorgon

Idag var det VIP-shopping för clubmedlemmar på H&M så min kollega var snäll och anmälde oss när jag befann mig på Rhodos. 

Hade inte tittat ut något innan så jag tog mig ett varv och hittade några klänningar som jag provade. Skickade mms från provrummet till Henrik, därav bilderna. 

Dessa blev det till slut:
Aldrig köpt något från H&Ms kollektion "Divided" förut men den högra är därifrån. Får prova lite här hemma och se om den känns för kort. 

Det blev även ett par stretchjeans och varsin keps till killarna. Kepsarna är blå med vita ankare. Då kan jag inte låta bli. 

Efter jobbet var det loppis och skönsång på Förskolans dag. 
Se så fint de satt upp!

Oscar köpte en burk med puttekulor och en Ninja Turtle och Adam köpte en stor blå bil och två små. 
Sen sjöng alla barnen så fint och vi fick köpa fika. Å vilket fikabord de dukat upp! Hembakta kakor i mängder som såg fantastiskt goda ut. 

Event

Förra veckan var mina kollegor och jag ute på roligheter. Vi åkte ribbåt. Så med overaller, mössor och skidglasögon tog vi oss runt Tjörn med ett par pitstop. 




Nästan alla med på bild när vi lämnar Stenungsund. 

Första stoppet på Klädesholmen. 

Andra stoppet i solen i Mollösund. 

Redo för vidare färd mot Stenungsund. 

Hela gänget!

Vi avslutade trevligheterna med middag på Harrys, vilken i din tur avslutades med detta:
Marängsviss big size! Ingen LCHF här inte :-)

Besök hos morfar

Innan grabbarna och jag begav oss hemåt idag blev det ett besök hos gammelmorfar Olle på hemmet i Fiskebäckskil. Killarna lekte som vanligt med skumgummibollarna i allrummet och idag fick det jättekul leksällskap av lurviga Molly, 11 mån. 

Molly hos morfar som gillar vovvar. 

Oscar, Adam och Molly höll låda för gamlingarna och gjorde deras eftermiddag lite ljusare med bus och skratt. Härligt!

Mamma och vi åkte sedan in till Torp där jag sprang på denna söta kanna. 
Ser framför mig sommarfräsch dricka eller varför inte vin? Inköpt på Nille. 


Holly & Whyte

Igår eftermiddag kom det där klassiska Sms:et från Lindex med 30% på valfritt damplagg så när jag ändå skulle stanna på Torp på vägen till Grundsund, smet jag in och kollade lite. Hittade lite olika fina plagg och sprang till provrummet 4 ggr. Sista gången provade jag en klänning som jag knappt noterat innan, än mindre på hemsidan. 

Klänning från Holly & Whyte. 

Men när jag provade så var den bara så fin. Tror kanske det blir midsommarklänningen. Vi får se. 

Matchar inte riktigt med barnens traktorer och sparkcyklar men tack vare den breda marinblå randen så kommer min nya marinblå pumps passa fint till tror jag. 

Köpte även en enklare rosa topp. Har samma modell sedan tidigare och gillar den skarpt. 

Min färg :-)

Bilderna lånade från Lindex.com

Uppfräschat bord

Igår var det Kristi Himmelfärdsdag med strålande sol så grabbarna och jag hängde i trädgården. Jag tog mig bl.a. an det gamla bord som vi tog över efter mor och far när vi köpte huset och utgifterna var många. 

Förra året köpte vi ett nytt utebord och flyttade då "fram" det gamla och helt plötsligt har vi börjat använda den uteplatsen mer. Bordet ser dock förjäkligt ut. Tills igår. Då slet slipmaskinen och jag tillsammans. 

Lite skillnad på gammalt och nyslipat!

Så var det iläggsskivor också ja...


Helt otroligt fint! Önskar det kunde vara så här hela tiden. 

Men det måste ju oljas in men det är ganska fint det också. 

Väldigt nöjd med mitt dagsverke får jag säga. Imorgon lägger jag nog på ett nytt lager olja för träet var törstigt efter att inte sett olja på några år. 

Vårruset 2015

Vi var hemma vid 3.30 natten till igår så efter att killarna och jag tagit en lång sovmorgon åkte vi på eftermiddagen till Göteborg. Vi parkerade nedanför min gamla lägenhet på Jungmansgatan och tog spårvagnen till Henriks jobb. Jag tog mig sedan tillbaka till Linne och mötte upp mina löparkompisar och kollegor Lena, Julia och Evelina. 

Här är vi under uppvärmningen. 


Bara några meter framför oss hittade jag min kära vän Veronica. 

Resultatet. 

Jag är nöjd med löpturen. Det var riktigt tungt i sista långa uppförsbacken men trots att jag tvingades stanna och knyta skosnöret efter ca 3 km, var jag bara 1 sekund/km ifrån personbästa på distansen. 

Nummerlapp och efterlängtad medalj. 

Lördag

Kan inte fatta vart veckan tagit vägen!?! Det känns som ett dåligt skämt att vi ska åka hem imorgon. Vi kom ju precis!

Idag pallrade vi oss ner till stranden och tog ett dopp i havet. Tänkte det är roligt att ha badat åtminstone en gång i havet. 
Första gången i Medelhavet för pojkarna dessutom. 

Men annars har det varit poolhäng, glassar, drinkar, minidisco i vanlig ordning. 

Oscar och Adam i poolen. 

Mamma 60 år

Idag har vi firat vår älskade mamma/svärmor/mormor på 60-årsdagen! 

Mamma med hibiskusblomma i håret dagen till ära. 

Jubilaren med alla sina barnbarn. (Hur lyckas dagisfotografer?????)
Mor och jag på väg till middagen. 

Eftersom långs blogginlägg verkar gå år skogen får jag nöja mig här. I övrigt har det varit sol och bad hela dagen. 




Onsdagsinlägget försvann

Det funkar sådär med bloggappen här nere kan jag säga. Hela inlägget försvann igen. 

Vi har iaf besökt gamla stan, jag har haft pollenallergi from hell och vi har ätit på en ny restaurang, Fino. 

Frozen yoghurt i gamla stan. 

Tisdag

Eftersom jag noterat att förrförra inlägget aldrig publicerats och gårdagens inlägg kom ut först idag så får jag nog döpa inläggen med veckodagar. Jag har inte med min dagbok hit så jag får använda bloggen som memo senare. 

Oscar, mormor och sköldpaddan. 

Det har varit härligt väder idag. Strålande sol och inte mycket vind så det har blivit mycket lek i poolen för barnen. 

Upptäckt Slush, eller vad det heter (?)

Idag gick mamma till baren och hämtade sån där isdricka till barnen. Eftersom jag inte vet namnet säger vi Slush. Det var så gott!!! Perfekt en varm dag i solen. Drack två nästan på raken och blev helg mätt men väldigt svalkande och gott (och sött förstås). 
Det där med LCHF är inte aktuellt här nere kan jag säga. Med fria glassar och dessertbord både vid lunch och middag är det bara att glömma. Dock har jag än då länge hållit frukost hyffsat kolhydratsnål liksom själva maten vid lunch och middag. Det är ju trots allt buffé så då är det inte så svårt att välja. 

Här finns en liten löprunda runt hotellet och igår före frukost tog jag ett varv (1,6 km). Idag innan middag blev det två varv. Det är ju inte så himla långt men varvet är ganska kuperat och avslutas med en mördarbacke som tar kål på mig. Puh!  

Solen tar lite iaf. 

Säger godnatt med en selfie på mitt röda bröst. Börjat få små ränder nu :-)



Skitsnack

Härlig titel på inlägget va? Men jag måste ha lite skitsnack idag när vår lille Adam gått utan blöja en hel dag. Han har inte varit i närheten innan och med bara en kissolycka idag är vi otroligt stolta över lilleman. T.o.m nr 2 fixade han galant på toaletten. Heja Adam! 

San Fransisco vid poolen. 

I övrigt har vi haft en härlig dag i solen. Henrik och grabbarna har spelat en del fotboll på gräsmattan vid poolområdet/vårt rum så jag har fått några lugna ögonblick på solstolen med ljudbok i öronen och en drink i handen. 

Adam och Lollo möts för första gången. 

Oscar gillar inte Lollo och Bernie men Adam tycker de är mysiga och idag fick han äntligen träffa dem. 


Morfar har köpt en sköldpadda som blev mycket populär. 

Självklart har det varit mycket lek och bus kring poolen och Oscar tyckte det var toppen när morfar shoppade loss på en stor sköldpadda utan större risk att välta. Det är faktiskt ganska kallt i poolerna (blir bättre fram på dagen) så att slippa doppa sig var inte så dumt. 

RSS 2.0