Pomp de lux

För en och en halv vecka sedan blev det 70% rea på Pomp de lux hemsida. Dessa kläder, som normalt säljs via homeparty, går numera att handla på nätet. Tio fina plagg klickades hem till pojkarna. Oscars kläder var lite stora men han växer snart i dem. Köpte även nästa storlek till Adam så han kan ha den under hösten.

På bilden nedan saknas Adams jeansskjorta och marinblå T-shirt som redan ligger i tvätten.


Segling med Lundin

Nu är vi åter hemma efter tre dagar ombord på fina segelbåten Saga med familjen Lundin. Vi mönstrade på i Grundsund där vi sov första natten. Lite speciellt att sova där fast inte hemma hos mor och far.
Dag 2 gick vi till Gullholmen där vi givetvis åt glass i hembakt rån. De är så fantastiskt goda och är ett måste varje sommar. Det blev även bad och gummibåtsåkning.
Igår lämnade vi Gullholmen och seglade till Stora Kornö. Även där blev det härliga bad, glass, gummibåt och krabbfiske.
Efter två underbara dagar var det lite mulet idag och regnkläderna åkte på. Regnet försvann dock snabbt och vi fick en fin båttur till Smögen.
Tack Ulrika, Erik, Filip och Elin för fina, roliga, busiga, tokiga, tålamodskrävande och härliga dagar!


Välkommen Olivia!

Igår, den 19 juli 2013, blev jag faster till denna fantastiskt fina lilla Olivia. Hon var snabbare än en raket och förlöstes av pappa Anders hemma på hallgolvet kl 8.32. Mamma/farmor hann precis dit och passade William i bilen medan lillasyster kom till världen. Ambulansen kom några minuter senare och inne på BB kunde de konstatera att underverket var 49 cm lång och vägde drygt 3,3 kg. Allt har, trots hastigheten, gått jättebra. Mor och dotter mår fint och storebror och pappa barnmorskan är stolta som tuppar såklart!


Stort Grattis och Välkommen till världen Olivia!!!


Badhusparken

Häromdagen gick vi till Badhusparken och lekte en stund. Den ligger inte så långt ifrån gamlefarfar Eides hus. Killarna hade en riktigt kul stund i solen.


Barbietårta

Imorgon ska vår söta grannflicka ha sitt 4-årskalas och jag har fått äran att baka hennes tårtor. Testade att göra en Barbietårta och känner mig riktigt nöjd med resultatet. Hoppas barnen också tycker det och att den smakar gott.
Vi åker imorgon till Halmstad för att gå på Gyllene Tider-premiären men farmor Ulla kommer hit och passar barnen så att Oscar får gå på kalaset hos sin kompis.

 

Mobilbilder, men får uppdatera tilll finare senare.


Sommarpresent

Igår överraskade jag min älskade man med en liten högtalare i sommarpresent. Eftersom vi inte är hemma på vår 5-åriga bröllopsdag och vi dessutom kommer behöva den i sommar, så blev presenten överlämnad igår på 4-år-och-11-månaders bröllopsdagen istället. Eller så var det helt enkelt bara en spontanpresent.

Hoppas du blev glad Älskling!


RSS 2.0