Flyga

Har försökt mobilblogga ett par gånger men ibland vill det sig inte. Nu närmar sig flygresan och det syns väl vem som är laddad?

Besök i Lerum

I måndags hälsade vi på familjen Malm/Löfgren som flyttat hem till Sverige efter ett år i Luxemburg. De har köpt ett jättefint hus i Lerum. Oscar och Freja busade, puttades och kramades om vartannat och småskruttarna Adam och Hugo var lugna och snälla. Det skiljer bara tre veckor på dem. Tusen tack för en mysig dag!

Bilder finns på Hannas blogg:
http://hannamalm.blogg.se/2012/november/familjen-roderhult


Farsdag

Idag har vi firat Farsdag med middag med pappa, mamma, brorsan, Madde och William. Vi har ätit älg- och björnstek och tårta till efterrätt.


Hemmadag

I fredags hade vi en hemmadag pojkarna och jag. Oscar hade ett antal brottningsmatcher med Adam och prövade mitt tålamod oräkneligt antal gånger. Nu har han börjat att själv gå in på halltoaletten när jag skäller på honom. Som en egen liten snickarboa.
Ni kan få gissa vad vi försökte få till i fredags?


Hjälm

Så, då var den på plats den välkända hjälmen. Inte nog med att Adam är ostabil när han ställer sig upp, han har en storebror som gärna brottas med honom. Som synes på bilden står Oscar bakom honom och jag hann inte mer än ta bilden så vältes lillebror baklänges i parketten. Tur han hade hjälm iaf.


Kryper

Adam har ju krupit något enstaka steg sen ett tag tillbaka men idag har det hänt, han har fattat vinkeln och kryper istället för att hasa sig. Å mamma hejar på förstås!!


Mobilväska

Måste visa denna fina mobilväska som mamma gjort till mig. Visst är den fin??


Reser sig

Fick häromdagen frågan om Adam också reste sig mot möblerna, precis som hans två veckor yngre snabba tjejkompis. Men just då gjorde han inte det. Som vanligt gillar inte Adam att när vi säger att han inte kan göra en viss sak och bevisar motsatsen fortare än kvickt :-)
Sen någon vecka tillbaka reser han sig mot det mesta hela tiden. För det mesta står han bara på knä men in emellan kommer han även upp på fötterna. Morgondagens projekt är att leta fram hjälmen för han är allt annat än stabil vår lille skrutt.


Dags för välling

Två små pyjamaskillar äter "lala" tillsammans. Adam har även haft axelpremiär.


Smögen

I fredags åkte vi upp till Smögen och hälsade på farmor och farfar och igår tog vi en tur över till Kungshamn och hälsade på "gammor" och gammelmorfar. Oscar ville som vanligt inte vara med på kort men Adam var gärna med.


Rulla boll

Klockan är elva och det är bara Adam som kommit ut pyjamasen. Efter en omgång Memory sitter vi nu och rullar boll till varandra. Adam myser och leker i den blå fåtöljen.


Bygga Bodar

Alla har vi våra olika intressen. Jag älskar att pyssla och ser fram emot att få ta tag i byggprojektet av en lekstuga. För att få lite byggteknisk inspiration har jag därför beställt denna fina bok som jag längtar efter att få gotta mig i :-).


Pappamys

Kan man ha det mysigare?


RSS 2.0