Kusin-nissarna

Här är tomtenissen jag med min nisse-kusin William :-)

Min första julklapp

Tänkte visa lite bilder från min allra första jul och här kommer bilder på mig från julaftons morgon när jag fått min allra första julklapp som tomten lämnat under granen till mig. Iklädd pyjamas leker jag med min fina grävskopa. Först var jag lite skeptisk och ville helst leka med snöret men sen blev den jättekul. Grävskopan och jag ska ha roligt i sandlådan till våren också.

Farbrors favorit!

Idag kom farbror Philip och Kattis på besök och då fick jag ännu en julklapp. Visst blev jag fin? Det tyckte iaf världens bästa farbror :-)

Liten kille i stor mössa


Nya inneskor

Idag har jag fått nya inneskor. Jag invigde dem direkt med att promenera 11 steg. Det är visserligen bara hälften av de antal steg jag tog förra torsdagen men inte illa ändå. Mamma ville egentligen haft skor med stjärnor på men de fanns inte i min storlek. Men vad passar egentligen bättre till en kung än kungakronor?


Pannkaka är smaskens!

Idag blev det pannkaka till kvällsmat och jag tycker det är hur gott som helst. Båda händerna flyger direkt ner i tallriken och sen proppar jag munnen full. Mums!


Ny gå-vagn

Häromdagen var mamma och pappa och köpte en ny liten resväska. Jag hittade den idag och den funkar alldeles utmärkt som lära-gå-vagn eftersom den har fyra hjul. Så idag har resväska rullat fram och tillbaka, fram och tillbaka mellan kök och vardagsrum. Till höger på ena bilden kan ni se min andra gå-vagn, nämligen min blåa potta. Den puttar jag framför mig och sen reser jag mig till stående med den i händerna.

Sjuk på 2:a advent

Precis när vi trodde att min förkylning var över slår jag till med att få 40 graders feber. Detta var i fredags kväll och idag, två dagar senare, har jag fortfarande närmare 40 grader. Jag är jättetät i näsan och hostar lite grann, hur jobbigt som helst. Men eftersom jag är en positiv liten kille låter jag mig inte nedslås av det. Jag kryper runt, busar, äter och dricker precis som vanligt och det tycker mamma och pappa är skönt.

Innan jag blev sjuk hann jag hjälpa mamma med att baka ett pepparkakshus. Och idag har hon bakat lussekatter.
Jag har nu fyra små bissar som kan skymtas på detta kortet:

RSS 2.0