Åka-gå-vagn

Det är jätteroligt att åka i min fina lära-gå-vagn, men det är jobbigt att köra pappa :-)

Trevlig överraskning

Häromdagen kom ett SMS att jag hade ett paket att hämta ut och jag kunde inte komma ihåg att jag beställt något den senaste tiden. Så när jag hämtade paketet var det en trevlig överraskning att jag vunnit en tårtspade från sweeties.se och Allt om bröllop. Får fortfarande mail sedan bröllopet och ibland passar jag på att tävla men detta var första gången jag vunnit något. Visst är den klacksko-formade tårtspaden fin?

Ny stol

Idag var jag med mamma och pappa på Naturkompaniet. Där sprang vi på denna smarta mojäng från In The Pocket Baby som gör att jag kan sitta på de allra flesta stolar utan att trilla ner. Det är alltså ett tygstycke med spännband som man sätter på en vanlig stol och som håller mig på plats. Testade såklart när vi kom hem och jag tyckte det var riktigt kul att sitta på stora stolen.
Ihopvikt är den lika liten som en pocketbok (eller 3 iphones :-) ).

Williams Dop

Idag har jag varit på fina kusin Williams dop i Herrestads kyrka. Jag bar slips för första gången. Gjorde mig riktigt bra i det tycker jag. Det gjorde William också för han hade likadan efter att han fått av sig dopklänningen. Tyckte det var ett trevligt kalas men blev alldeles trött efteråt. Fick smaka lite maräng från mormors goda mockatårta, det var smaskens. Kan tänka mig mer sånt när jag blir en större kille.

Ny åkpåse

Nu har jag äntligen, efter mycket om och men, fått en ny åkpåse. Egentligen var det tänkt att bli Brios åkpåse i färgen Brown Metallic men eftersom de har problem med leveransen så kommer den inte förrän i februari. Därför fick det bli den önskade ursprungsfärgen, silver. Brio har dock problem med den färgen också men eftersom den funnits en säsong innan så lyckades vi till slut hitta en i sista butiken vi kunde komma på.
Så här ser jag ut när jag provsatt iklädd pyjamas.

Mammamys

Tyvärr blir det inte så många kort på mamma och mig eftersom det är bara vi som är hemma hela dagarna och att det oftast är mamma som håller i kameran :-)
Men här är iaf en bild på oss.

Nya skor, 10 mån

Igår på min 10-månadersdag fick jag mina allra först vinterkängor. De är lite stora ännu men jag lär växa i dem. Mamma, pappa och jag var på föräldragruppsträff på Guldheden och då passade jag på att gå 2 steg helt själv. Dessutom kikade min tredje tand fram igår, nere till vänster, så nu har båda främre tänderna där nere spruckit igenom. Den första, som kom den 25 oktober, har dock inte vuxit snabbt alls så mitt leende ser fortfarande tandlöst ut :-)
Här kommer bilder på mina nya skor. På ena bilden skulle pappa ta kort på mig med skorna på men han lyckades inte få med fötterna på bilden. Han är lite tokig min pappa.

Mys med pappa

Nu har jag firat pappa på hans allra första Fars Dag. Han fick Per Morbergs kokbok "Morberg Jagar och Lagar" och en historieroman "Det sista Kungadömet". Hoppas de är bra. Bokintresset är något som jag delar med pappa. Mina böcker är några av mina absoluta favoritleksaker och jag tycker det är jättemysigt att krypa upp i knäet och titta, lyssna och bläddra.

Tvättkillen

Det finns massa saker som är jätteroliga och utöver att slå på mammas och pappas dator så gillar jag tvättmaskinen och torktumlaren. Tvättmaskinen är rolig att titta på när den snurrar, det är roligt att trycka på alla knappar och superrolig att hänga in i. På senare tid har jag även börjat dra ut all tvätt som mamma fyller den med. Jag är såååå duktig!

Nya kompisar

Hej hopp!
Den senaste tiden har jag fått ett gäng nya kompisar. Först fick Hanna och Fredrik lilla Freja den 23 september. På min 9-månadersdag den 16 oktober föddes Simone och Magnus lille Emil. Några dagar senare fick Christina och Andreas en liten Olof. Leon, Hanna och Jims son, föddes den 22 oktober, 2 veckor över tiden. 3 veckor före beräknat dök ännu en liten kille upp, nämligen Karin och Martins son Gustaf och han kom den 7 november. När som helst kan ännu en kompis komma till världen eftersom Hanna och Andreas datum närmar sig med stormsteg :-)
Fr.v. Freja (bild från Hannas blogg) och Emil (bild från Facebook)
Olof (bild från Facebook)

Leon (foto Maria)

RSS 2.0