Göteborgsvarvet 2024

I strålande sol var det idag dags för Göteborgsvarvet. Vet inte hur varmt det blev idag, men minst 25 grader bör det ha varit iaf. 

Målet för dagen var som vanligt att ta mig i mål och det lyckades. Tjoho! Men med tanke på värmen så var också planen att dricka på alla stationer (9 st) och ta det lugnt. För mig fanns inte några andra alternativ förvisso :-)

Jag och Kattis hade turen att komma i samma startgrupp så det var jätteroligt att få ladda upp tillsammans idag. 

(null)
Laddar i skuggan innan start. 

(null)
(null)
På plats i startfållan tillsammans med ett gäng andra löpare. 

På Lindholmen stod Magdalena och barnen och hejade med plakat! Så himla fint och jag blev så glad!  (null)
Se så fint de gjort!!! TACK!!!

Sen innan Hisingsbron stod Philip och barnen och hejade. Man blir så glad och får så mycket energi av egna supportrar! 

Efter ca 16 km var det väldigt varmt och jag var trött i kroppen. Flåset var ok eftersom tempot var lägre men höfter och knän började kännas stela och trötta. Samtidigt vet man ju att målet närmar sig och man tuggar på. 

(null)
Och plötsligt har man passerat den där mållinjen. Så skönt! 

(null)
(null)
Efter några muggar med vatten passerade jag medaljbordet! 

(null)
Återträff med Kattis och bild med våra fina medaljer! 
(null)
Sen får man spexa lite också! 

Oscar har idag spelat första matcherna i en handbollscup i Fredrikstad i Norge. Henrik åkte dit och hejade på grabbarna. 

Adam spelade match med P2011 och mötte Trollhättan på bortaplan. De vann med 4-2 och Adam hade gjort två av målen. Kul! 

Victor har varit hemma med mormor. Han verkar ha lekt med kompisar hela dagen, badat i vattenspridare och haft roligt i solen.
Tack för hjälpen mamma!!!

Avslutade kvällen med trevligt och spontant häng med grannarna i kvällssolen. 

En bra dag! 

Helg på Smögen

Helgen som gick fick vi äntligen träffa mamma/mormor som är hemma från Spanien. Det blev dessutom lite kalas i solen på altanen  för att fira hennes 69-årsdag i onsdags. 

Adam spelade cup i Danmark med Blåvitt och Henrik var med där.  Laget vann 3 matcher och förlorade en i gruppspelet och blev då tvåa i gruppen och fick spela B-slutspel, vilket de vann. Kul! 

(null)
Kalas på altanen för mamma. 
(null)
Äntligen träffa mormor igen! 

Jag jobbade på fredagen men lyckades sätta Oscar i arbete med att klippa ner vår maskrosäng i trädgården. 

(null)

Samma kväll var det ett magiskt norrsken. Jag missade det för jag sov då, men hann se litegrann innan jag somnade. 

(null)

Sen på lördagen spelade Oscar golf, Victor lekte med Carl och jag njöt av en kort bryggpromenad i solen innan jag målade den spacklade väggen i sovrummet. 

(null)
Nu är väggen grundmålad och redo att tapetseras. 

Stenungsundsspelen

Igår stod det friidrott på schemat för Adam och Victor. Kul med lite ombyte. Victor började på friidrott i mitten av april och har bara haft två träningar och nu var det redan dags för tävling på hemmaplan. 7-åringarna hade 3-kamp där de fick egna resultat i resp gren, men ingen segrare utsågs. 

Han började med att vinna sitt heat på 60 m, tid 12,46, vilket gav en andraplats totalt. Sedan väntade kast med liten boll 17,4 m och den vann han med nästan 6 meter. 
Slutligen var det längdhopp och det har han aldrig gjort så "på riktigt" men han blev trea med 2,35 meter. Så himla bra kämpat av alla barnen!!!

Adam går ju inte i friidrott men har presterat väldigt bra på de årliga skoltävlingarna. Bl.a har han vunnit 60 m bland kommunens skolor både i fyran och femman (pojkar). Så nu när vi är med i klubben igen för Victor så fick han tävla. Även Adam körde 3-kamp men med resultat. Han började med bollkastning och kastade 41,08 m. Det vad ca 13 meter längre än tvåan. Sen 60 m där jag trodde han vann men tydligen var en annan pojke 1 hundradel snabbare. Adam tappade nyss bort en sko och sprang i mina gamla skor och tiden sa att det fanns mer att ge. 9,26 blev det iaf. 
Sist väntade längdhopp och det vann han på 4,30 m. Därmed blev han totalsegrare i 3-kampen med 2367 poäng, vilket var 637 poäng bättre än tvåan. 

Kan bara konstatera att vi har två killar som är sjukt bra på att kasta boll. 

RSS 2.0