Kryddor mm

Oscar säljer kryddor mm nu för friidrotten. 100 kr/kit så tjoa till om ni vill få besök eller lägga en beställning. Perfekta Gå-bort-presenter, till julklappsspelet eller bara till sig själv. 

(null)
Några av kiten han säljer. 

När som helst kommer mina stora älsklingar hem från sin Londonresa. Kan inte sova förrän jag får krama dem!!!

Här kommer ett par vackra bilder från dagens lunchjogg på Stenungsön. 

(null)
(null)
Perfekt väder! Mamma-Victor-helgen

...är till ända. I fredags lämnade vi Henrik, Oscar och Adam på Landvetter. De flög till London för att se på fotboll och deras resa får jag nog dokumentera separat när de kommer hem. 

Victor och jag åkte via Backaplan hemåt. Där köpte vi längdskidkläder till Oscar och Adam. De ska nämligen köra höstlovsläger i Skidomen på torsdag. 

I lördags förmiddag packade vi in oss i bilen och drog till Smögen. Vi gick på mässa, hälsade på gammelfarmor, lekte/myste med kusinerna och fick finmiddag hos farmor och farfar. 

(null)
Bamsekram till gammor!
(null)
Sitter fram när brorsorna inte är med. 
(null)
Frukt och brandhatt på mässan i Kungshamn. 

Igår morse tog vi en skön morgonpromenad på en folktom Smögenbrygga. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Via Torp åkte vi hem till Getskär på em. Fick inte tag på det jag skulle ha så från det besöket får vi ta med en vält matvagn i kassakön på Ikeas restaurang. All mat ut på golvet, hela Victor täckt av bea... ja en sån där härlig situation alla föräldrar drömmer om. All cred till Ikeas personal! 

(null)
Fanns mycket kul saker på barnavdelningen. 
(null)
Det klassiska ikeabarnköket har kommit i en fin turkos färg. 

Idag vaknade vi till en solig och fin måndag. Förskolan är stängd så jag har varit ledig med Victor. Vi har för allra första gången besökt skogen på Valeberget. Det var riktigt mysigt. 

(null)
(null)
(null)
(null)
Vi hade sällskap av vänner på skogsturen. Tack för idag!!!
Cykeltur

Igår kväll invigde vi nya cykelhållare till bilen eftersom Oscar och Adam skulle till Svartedalen för att köra. Jag tänkte passa på att jogga men det gick sådär. Anledningen var att stigarna inte var så bra lämpade för cykling så jag fick hjälpa till att dra fram barncyklar :-)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vackert och fint men otroligt blött så vi var alla blöta upp till anklarna när vi äntligen kom tillbaka hem.  

Men inte från någon av killarna gnälldes det. De kämpade på tappert hela tiden. Kul!   

FredagsMYS!

Idag har vi fått fredagsmysa på riktigt! Vi har träffat lilla Iris, barnens näst nyaste kusin. Hon var helt ljuvlig såklart. 

(null)
Stolt kusin
(null)
Och farbror
(null)
Och faster! 
(null)
Nu är han plötsligt en stor pojke vår Victor. Roligt att han ville hålla sin söta lilla kusin. 
(null)
Äntligen får man köpa lite rosa bebiskläder. 

Tak, frisering och diplom

Ett riktigt blandinlägg blir detta. I fredags hade vi snickarna här på en sista visit för att sätta upp det glastak som vi beställt till ytterdörren. Nu är det snyggt på plats. 

(null)
(null)
Smälter in ganska diskret och bra och  hindrar förhoppningsvis regnet att komma rätt in i hallen när vi öppnar. 

Idag har det varit aktivitetsdag för Adam. Han startade med hockey i morse och fortsatte med fotbollssammandrag efter lunch. Det var kul att få se honom spela. Höll på att inte bli något av det eftersom Victor hellre ville springa bland bilarna på parkeringen än se storebror spela fotboll, men Tack vare att han lagt småbilar i min cykelkorg kunde han leka med dem och blev på bättre humör. 

(null)
Adam i orange väst (långeman på bilden). Han spelade bra, gjorde ett gäng mål och njöt av att få spela match, för det tycker han om. 

Innan vi drog iväg till fotbollen passade jag på att klippa Oscar och Victor. Fick ingen bild på Oscar men trollungen Victor blev en stor liten pojke. 

(null)
Nicke Nyfiken på paddan gjorde att han satt helt still. Grymt bra! 
(null)
Nya lilla jag. 

Fick mail idag om min tid etc på Rosabandetloppet och nu kan man printa sitt Diplom. Henrik skrev ut förra årets häromdagen för mig, så nu får det väl bli en utskrift till. 
Det var helt annan design i år, men de kanske ändrar varje år, ingen aning. 
(null)

(null)


RSS 2.0