Rumpnisse

Rekommendationerna för småttingar är att de ska sova på rygg, vilket funkar bra. Oscar gillar dock att ligga på mage också och får därför göra det när han är vaken och ibland kan han se lite kul ut. Här är vår lilla rumpnisse:

Lite bilder


2 månader

I tisdags fyllde lilla jag 2 månader och då var mamma och jag på ett nytt BVC-besök. Jag har gått upp nästan exakt 2 kg sedan jag föddes för nu väger jag 5160 g (3145g) och följer kurvan perfekt. Jag har även vuxit en dryg decimeter eftersom jag är 58,5 cm (48cm).
När mormor och morfar kom från Kanarieöarna fick jag en jättefin Barcelona-dräkt (pappa hade önskat). Den ska nog vara lagom stor till sommaren när jag är 6 mån, men pappa tyckte att det var dags att prova den redan nu. Se så fin jag är...

Leende busunge

Det har tagit några veckor och vi har verkligen väntat och längtat tills vår lille kung ler mot oss och nu gör han det och vi smälter varenda gång såklart!

Skokille

Jag är 7 veckor gammal och har redan massa coola skor inför sommaren. Inte för att jag kommer kunna gå i dem men jag kommer vara grymt snygg när jag åker vagn!

Söndagspromenad i Skärhamn

Idag har varit en stor dag...för farmor! Under hela tiden jag låg i mammas mage och sedan jag föddes har hon längtat efter att köra min barnvagn och idag var det äntligen premiär. Mamma, pappa och jag mötte upp farmor, farfar och Tellus i Skärhamn för en promenad och lunch i solen. Jag sov gott nästan hela tiden.

RSS 2.0