Sommaruppdatering 1

Bloggen har ju som ni märkt legat nere ett tag pga obefintlig internetuppkoppling. Tänkte därför uppdatera med lite bilder från i sommar. Först ut är bilder på Oscar och Alice Matti. Alice, mamma Johanna och pappa Anders var på besök från Dalarna och vi hade inte setts på ett helt år. Som synes var Oscar väldigt glad över mötet.


Sjukstuga

Tyvärr är det sjukstuga i Getskär nu. Jag (Maria) har varit krasslig i över en vecka nu och i helgen har hosta och snuva eskalerat och blivit riktigt kämpigt. Tänkte därför stanna hemma från jobbet idag för att försöka återhämta mig lite. Men istället blev det vård av barn eftersom vår stackars lilla älskling fått magsjuka och varit väldigt matt och svag. Febern har stigit under dagen och på eftermiddagen hade han 39,5. Efter en sked Alvedon piggade han dock på sig ordentligt och har under kvällen varit förvånansvärt pigg. Förhoppningsvis håller detta i sig så att morgondagen inte blir lika jobbig.

Så här har stackars lilla hjärtat spenderat mesta delen av dagen. Oscar har inte tittat så mycket på TV och inte varit så jätteintresserad hittills men idag har Disney Junior-kanalen gått varm och underhållit i sjukstugan.


Internet is in the house!

ÄNTLIGEN! Nu har vi ett fungerade bredband i huset och det krånglade inte ens när jag skulle installera det. Hur bra som helst! Så nu ska det förhoppningsvis bli bättring på uppdateringarna här i bloggen :-)

Nytt i våra liv är iaf att jag, Maria, börjat jobba heltid efter 1 år och 8 månader hemma med Oscar. Oscar har därmed börjat på dagis och verkar tycka om det. Igår, efter bara en vecka, var tårarna borta vid lämningen och det känns jättebra. Henrik befinner sig i Jämtland och imorgon drar de igång årets älgjakt.


Snart igång igen.

Hej Alla!

Ända sedan vi flyttade till Getskär har vi ju haft problem med mobila bredbandet. Det är nu uppsagt och ett fast bredband är beställt och om några dagar hoppas vi att det kommer fungera. Då kommer också bloggen kunna uppdateras.

Här kommer en liten bild på oss från Oscars första dopp i havet i sommar. Henrik är mobilfotograf. Vink vink!

RSS 2.0