Henrik 29 år!

Idag fyller halva familjen Roderhult år! Stackarn fick dock en halvbra start, bortsett från presenterna förstås. Han skulle lämna bilen på service kl 7 och då få en hyrbil och åka till tandläkaren. Men hyrbilsgubben dök inte upp förrän 07.35 och då hamnade Henrik mitt i morgonrusningen och missade tandläkaretiden.
Hoppas du fått en mysig födelsedag trots starten älskling! Stort Grattis på 29-årsdagen!

Dalarna

Helgen 22-24 maj drog vi äntligen till Dalarna och hälsade på våra vänner Johanna och Anders som flyttat "hem". De har en jättefint hus på en stor tomt precis vid Dalälven, hur fint som helst. Vi tjejer tog på lördagen en biltur till Rättvik och Nusnäs där vi besökte Nittsjö keramik och Dalahäst-tillverkningen. 5 små tomtar fick följa med hem till de 7 som redan bor hos oss och 2 Dalahästar har nu flyttat in. Under tiden tog Anders ut Henrik på en fisketur på älven och fångsten blev 1 st Gös. Stort Tack kära vänner för en jättemysig helg!     


Extrarummet

Så har då även det sista rummet i lägenheten fått lite nytt utseende. Efter en misslyckad start med att riva tapet fick vi rädda situationen med Wallcover innan den slutgiltiga tapeten kom på plats. Jag har även sytt nya vårfina gardiner.

 

Adrians Namnkalas

Söndagen den 10 maj var det dags för namnkalas för sötaste lille Karl Erik ADRIAN Jarlholt i Lilleby. Lillkillen, mamma Nina och pappa Martin bjöd på jättemysigt kalas i solen på den nya altanen.  


Vardagsrummet

Sedan vi flyttade in i lägenheten på Norra Liden i september har det skett några små förändringar. Jag hittade mäklarens gamla bilder och tänkte jag skulle visa lite före och efter bilder. Först ut är vardagsrummet:  

BT-fika!

Igår var det dags för ännu en mysig träff med mina goa BT-vänner AnneBritt, Nina, Veronica och Catrin. AnneBritts lille Axel och Virres pyttelilla Lukas var också med. Vi var hemma hos mig och Catrin hade med sig jättegoda frallor som vi smaskade i oss tillsammans med en kopp te, goda frukter och avslutningsvis rulltårta.    


Henrik 12:a på Fjällbacka Open!

Kl 07.30 i lördags gick Henrik ut på första rundan i Fjällbacka Open och trots blåsten så lyckades han gå 2 över par och låg på 6:e plats av 128 startande. Det blev därmed en sen start på söndagen och även om det inte gick riktigt lika bra som på lördagen, så lyckades han ändå bra i blåsten och slutade tillslut på en delad 12:e plats. Tack vare att det var två amatörer före honom så fick han lite pengar med sig hem dessutom. Riktigt bra gjort i tuff konkurrens!


Grattis Mamma!

Idag fyller mamma Kristina 54 år så i eftermiddag åker vi hem till Grundsund för att fira henne med en middag på Pelles Rökeri. Fick tag i present igår som jag hoppas hon blir glad för.
Så mamsen, STORT GRATTIS!

 

RSS 2.0