Senaste shoppingen

Det har varit dåligt med REA-fynd för min del men en skjorta från Gina Tricot, en skjort-tunika från en butik vid lager 127 och en annan tunika från Twist & Tango har hamnat i min shoppingkasse den senaste veckan iaf.

(Tack för inspirationen Nina)

Midsommar 2009 i Lilleby

Vi firade för första gången midsommar i Göteborg och det var hemma hos våra vänner Nina och Martin, i deras finfina hus i Lilleby. De hade fixat med toppenbra partytält, lekar, lunch och kvällsgrillning. Allt var så gott och så trevligt. Tack!Dessvärre krånglar bilduppladdningen men här kommer iaf en på den härliga midsommarlunchen.

Ineffektiv bloggare

Haha, jag är nog århundradets sämsta bloggare. 3 veckor och 6 dagar sen sist. Men jag ska verkligen försöka bättra mig. Nu kommer sommaren och då händer massa härliga saker som jag ska försöka plita ner. Men nu ska jag genast göra ett nytt inlägg!

Thörnströms kök

Lördagen den 30 maj bar det av till Thörnströms kök med våra vänner Anna och Mattias. Vi satt till bords vid 19-tiden och efter drygt 4 timmar, 1 glas champagne, 6 rätter, 6 viner, 3 bonusrätter, 1dofträtt och 2 brödkorgar senare var vi rejält mätta och belåtna. Hela kvällen fick vi en fantastisk service och det kändes väldigt lyxigt att bli så väl omhändertagna.

Följande rätter avnjöts på avsmakningsmenyn:

Escabeche på vårmakrill med olivtapenade, kronärtskocka, piquillocrème

Glaserad kalvbräss med toppmurklor och sellericrudité

Pilgrimsmussla och havskräfta i en öppen lasagne med gröna bönor

Variation på killing med tomatconfit, polenta och timjansky

Urval av ostar med aprikosbröd, aprikoskompott och saltrostade sötmandlar

Chokladmillefeuille med vaniljglass och macadamianötter

Tellus


Henriks minsta lillebror heter Tellus och är världens sötaste strävhåriga tax. Vi saknar honom massor och han blir alltid lika glad när vi kommer till Smögen. Han älskar att busa med sina storebröder och tycker inte om när vi behöver åka hem igen. För några år sedan presenterade jag honom för pipleksaer och efter viss skepsis älskar han dem. Med räkor som muta har han även lärt sig rulla runt. Den 20 juni fyller vårt lilla hjärta 7 år.  

RSS 2.0