Thörnströms kök
Lördagen den 30 maj bar det av till Thörnströms kök med våra vänner Anna och Mattias. Vi satt till bords vid 19-tiden och efter drygt 4 timmar, 1 glas champagne, 6 rätter, 6 viner, 3 bonusrätter, 1dofträtt och 2 brödkorgar senare var vi rejält mätta och belåtna. Hela kvällen fick vi en fantastisk service och det kändes väldigt lyxigt att bli så väl omhändertagna.
Följande rätter avnjöts på avsmakningsmenyn:
Escabeche på vårmakrill med olivtapenade, kronärtskocka, piquillocrème
Glaserad kalvbräss med toppmurklor och sellericrudité
Pilgrimsmussla och havskräfta i en öppen lasagne med gröna bönor
Variation på killing med tomatconfit, polenta och timjansky
Urval av ostar med aprikosbröd, aprikoskompott och saltrostade sötmandlar
Chokladmillefeuille med vaniljglass och macadamianötter
Escabeche på vårmakrill med olivtapenade, kronärtskocka, piquillocrème
Glaserad kalvbräss med toppmurklor och sellericrudité
Pilgrimsmussla och havskräfta i en öppen lasagne med gröna bönor
Variation på killing med tomatconfit, polenta och timjansky
Urval av ostar med aprikosbröd, aprikoskompott och saltrostade sötmandlar
Chokladmillefeuille med vaniljglass och macadamianötter
Kommentarer
Postat av: Fru J
mumma, låter supersmarrigt!
Postat av: Julia
Mmmm,ja,håller med Nina, låter supergott:-)
Postat av: Fru J
....att man ska behöva påminna ;)
Postat av: Maria
Jaja, jag lovar! Jag ska bättra mig! :-)
Trackback