Massa fina presenter!

Så har man då blivit 30 år och det firades med middag med familjen i fredags och fest med vännerna i lördags. Jag fick massa fina presenter bl.a dessa:
Återkommer med fler bilder från 30-årsfirandet men innan dess måste jag visa vår lilla älskling i söndags eftermiddag. Han verkar också ha blivit trött av allt firande :-)

Namn på väggen

Ovanför Oscars säng har vi nu satt upp hans namn och en hylla för lite nallebjörnar och annat.


Oj oj oj

Ropade på mamma häromdagen när jag lekte på mitt rum. Hon hade visst inte förväntat sig att hitta mig stående på mitt bord. Kameran stod precis utanför mitt rum så efter att hon fotat mig fick jag så snällt komma ner från bordet. Sen försvann mina stolar från bordet. Kan inte förstå varför?

Plåster på såren

Ända sedan vi flyttade in i huset har vi varit mer eller mindre sjuka i familjen. I samband med flytten var Oscar magsjuk, därefter kände jag mig lite krasslig men det blev aldrig något som tur var. Veckan därpå blev Henrik magsjuk och förra helgen var det dags för mig att få en förkylning. I lördags var det bättre men på söndagen vaknade jag med feber, svullna mandlar och hosta. Givetvis har snuvan stannat kvar också.

Idag fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta ut (?) så när Henrik kom från jobbet åkte jag till Statoil och hämtade ett Yankee Candle!!! Jag hade vunnit på Allt om bröllop! Å inte det minsta heller utan det största doftljuset de har och doften heter "Early Sunrise". Tusen Tack för det! En glad överraskning som muntrar upp, helt klart.

Mitt rum

När vi flyttade till huset för snart en månad sedan så fick jag mitt alldeles egna rum. Jag sover jättebra och tycker det är kul att leka med alla mina leksaker där. Eftersom mamma och pappa inte satt upp en hylla och mitt namn än (eller plockat undan alla mina leksaker) så blir det inga bilder på hela rummet men förhoppningsvis löser de det imorgon och då kanske det blir bilder. Tills dess bjuder jag på några detaljbilder:

Gubben i lådan

Som gubben i lådan ska jag nu försöka dyka upp lite oftare här på bloggen. Mamma har nu köpt en ny strömsladd till datorn så nu finns det inget att skylla på längre.
Kram från kung Oscar!

RSS 2.0