Charlie på besök

Idag har vi haft familjen Piskorowski på besök. Vi har haft en härlig dag i solen på altanen. Oscar och Lukas har hållit igång med bilar, bollar, sandlådan och vattenspridare (Oscar vågade dock inte bada i den). Adam har även lärt sin 8 dagar gamla kompis Charlie lite bus :-)

Tack för en mysig dag!

 


Blivande byggingenjör?

Oscar har en förkärlek till att bygga torn. Vanligtvis brukar det vara lego men idag samlade han vardagsrummets alla kuddar och byggde ett kuddtorn i sin fåtölj. Han byggde hela tornet helt själv och fick bara hjälp med att lägga upp elefanten.
Nu har han hämtat fler kuddar i sovrummet och rivit tornet så han kan lägga se större kuddarna underst. Jag är riktigt imponerad!


Offarns pojk?


Heja Sverige!

Nu är Oscar klädd för att heja fram Sverige till seger idag. Men tills dess är det bus i kojan under soffbordet som gäller.


Hos Offarn och Momo

Igår var Henrik på svensexa så jag och grabbarna åkte till Grundsund och blev bortskämda.
Idag på morgonen låg lille Adam och sträckte sig efter sina fötter. Det var första gången jag sett honom göra det.


Vill vinna!!


Denna fina vimpel från Nyblom Kollén vill jag gärna vinna hos Postadress Torslanda!

Nationaldag

Dagen har vi firat i Torslanda med BT-gänget. På altanen hos familjen Roxnäs blev det riktigt härligt i solen. Nationalsång, grillat, polkakladdkaka och mycket bus och lek för barnen, som alla var på riktigt gott humör. En toppendag helt enkelt.
Killarna skaffade sig dessutom en egen tillhörighet. Så nu är vi BT-brudar och GT-grabbar :-)


RSS 2.0