Mera fotboll och altanlossning

Idag vankades hemmasammandrag för Oscar här i Stora Höga. Vi skramlade ihop killar till 4 lag så totalt 12 lag spelade tre matcher var mellan 10-14 idag. Molnig och blåsig morgon blev faktiskt en riktigt fin dag med sol, fotboll och grillade  hamburgare. 

(null)
Oscar var målis en match. 
(null)
Vallen i blått. Adam fick göra ett kort gästspel några minuter medan en ordinarie vilade lite. Vilken lycka för Adam som bara väntar på att hans eget lag ska börja med matcher, vilket inte är förrän nästa år. 
(null)
Supporterklubben Brorsorna! En storebror till Oscars kompis blev Victors nya idol idag. De låg tillsammans och hejade på sina brorsor. Sen spelade de lite fotboll, tog en promenad och åt lite bulle. Så fint! 

Hemma från fotbollen vid 15 och när Henrik kom från golftävlingen åkte jag iväg och köpte födelsedagspresent till Henrik. Imorgon blir min käre make 39 år nämligen och jag har helt enkelt inte hunnit med att shoppa innan. 

Under kvällen fortsatte vi lossa altanbrädorna. Puh, det tar sin tid. 

(null)
Några brädor bortburna. 
(null)
(null)
Rad för rad har vi lossat. Sedan har barnen med vänner varit duktiga och samlat ihop de flesta av skruvarna. 
(null)
Mer och mer försvinner. 
(null)
Var tvungen att ta en bild på rhododendronbusken på baksidan huset. Snacka om full blom. Fast den är på gränsen till överblommad men väldigt vacker. 

Grattis alla mammor på Er dag idag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0