Sotenäs Invitationals - Roger Sjöblom Memorial

Igår var det åter dags för Henriks tävling Sotenäs Invitationals, som han arrangerar tillsammans med Peter Turesson. Det var andra gången de roddade med denna tvåmannascramble med efterföljande middag. Dessvärre blev det en ändring av namn och syfte i år. En golfvän till många av deltagarna, gick bort alldeles för tidigt förra hösten. Efter detta har en fond startats för att stötta hans barn. Därför valde Peter och Henrik att tävlingen ska hållas till Rogers minne och en del av startavgiften avsattes till fonden. Även en auktion av golfklubbor hölls under kvällen där pengarna gick oavkortat till fonden. Fint! 

Jag tror vi var 48 deltagare och Åsa, som jag spelade med, och jag var enda damboll och vi spelade inte riktigt vårt livs golf, så vi kom först från slutet, men vi hade kul ändå. Vi spelade ofta från herrtee och det var extremt svåra flaggplaceringar. Killarnas tee var också pushade så långt bak det gick på alla hål. Inte direkt gynnsamt för höghandicapare med andra ord. 

(null)
Henrik och Peter med årets segrare Pontus och Patrik 
(null)
Middagen hölls på Tant Anton i Kungshamn. 

Idag har vi ägnat hela förmiddagen åt att städa gula huset. Hyresgästerna kom vid 15-tiden och då drog vi hemåt Getskär. 

(null)
Bytt klädsel på soffan och burit in i nya TV-rummet. Första möbeln på plats! 
(null)
Ställde lite i fönstren också. 

Har ingen riktig möbel- och inredningsplan ännu men det lutar åt att det blir rosa toner... eller blå. Vi får se helt enkelt. Lättare att tänka nu när rummen är klara iaf. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0