Båt och Alice

Igår fick lille Victor åka sin allra första båttur. Vi åkte bara över till Kungshamn och kollade in utställningen av Salvadore Dalis verk. 

Första båtturen.
Liten nätt staty. Glömde läsa hur många miljoner den var värd.
Liten somnade på vägen tillbaka i båten.

Igår eftermiddag så hängde vi lite med Mattias, Alice och Carl. Sedan checkade Alice in hos oss och sov över för att vara hos oss idag. Vi har haft en händelserik dag, på lite udda sätt. 


Vi började med en båttur till Kungshamn för att köpa LCHF-bröd på Hamnbageriet. De började sälja det igår men hade tagit slut när jag kom så fick beställa tills idag. 

Hela gänget i båten.
Adam körde på vägen tillbaka.
Min kvällsmat. Fröbrödet var jättegott!

Oscar har varit på Landslagets fotbollsskola idag mellan 10-15. Imorgon är det dags igen. 


Efter lunch var det dags för krabbfiske vid sjöboden. Här började de lite udda händelserna. Henrik, Adam och Alice gick ner först. Då kom det in en båt i hamnen och vände och orsakade då två revor i sidan på en förtöjd segelbåt. Badstegen hade slagit i när han svängde runt. Gubben gick fram och kollade så Henrik tänkte att allt var ok men istället körde han därifrån. Eftersom han var själv med barnen kunde han inte springa efter längs bryggan utan fick tyvärr fotografera på distans. Vi lyckades kontakta ägarna till segelbåten, vilka såklart söker efter smitaren. Så trist!!!

Smitaren! :-(

Krabbfisket gick dåligt för barnen. Ulla, Dick och lilla Godiz kom förbi och vi försökte få igång motorn på gummibåten igen. Konstigt nog lyckades det så Henrik hämtade sin flytväst för att testa den lite. Precis när han skulle åka kom en mås och tog makrillhuvudet som vi hade som agn. Men, han lyckades även dra med sig hela krabbspöt och svälja både huvud och klyka och trassla in sig i snöret så det var bara för mig också att hoppa i gummibåten   Vi körde ikapp den stackars måsen och fick tag i linan och efter en liten fight "spydde" måsen upp klykan och huvudet och allt gick bra. Puh!  Tur att Ulla och Dick var där så vi kunde ge oss it och hjälps måsen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0