Klädsim

Större delen av dagen har vi städat gula huset. Vid tre i eftermiddag kom våra hyresgäster och vi åkte till Grundsund. Tack snälla Ulla och Dick för lunch och barnpassning så vi hann bli klara.

Det kändes lite trist att lägga en fin dag på att städa och att lämna gula huset men vi fick en härlig eftermiddag i Grundsund. Vi gick ner till båten och bryggseglade. Oscar var laddad för att bada från båten med sin flytväst. Adam skulle inte bada men så blev det inte riktigt. Han tappade sin vattenspruta och när han sträckte sig efter den från badbryggan så trillade han i. Han hade lyckligtvis sin flytväst men blev rejält rädd såklart. Henrik stod precis bredvid och kunde fiska upp honom direkt. Han lugnade sig ganska snabbt och när vi pratade om vad som hänt skrattade han när vi sa att han simmat klädsim och badat med kläderna på. Kanske var det trots allt en nyttig läxa hur otroligt viktig flytvästen är.

Oscar simmar till Henrik.
Även tant tog sig ett dopp.
Glassigt liv med GT i eftermiddagssolen.
Glad kille (trots klädsimmet) med pappas solglasögon.

Efter en stund åkte jag och köpte pizza. Kvällen var så himla fin så det kändes tråkigt att gå hem och äta. Kl 21.00 gick Atlantic iväg så då fick alla (sju) segelbåtar som låg förtöjda utanpå ta ett par ärevarv i hamnen.

Sju holländare fick en liten kvällstur i hamnen.
Atlantic lämnar kaj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0