Natt i båten

Skrev ett inlägg igår kväll när killarna låg och sov och jag låg och lyssnade på Grundsundsbandet 4 Sekunder som spelade på kajen, men märker nu att det aldrig blev publicerat. 

Oscar och Adam har aldrig sovit i mormor och morfars båt tidigare. Vi åkte därför ner fram på kvällingen och påbörjade vår bryggseglats. Kanalfesten här i Grundsund pågick som bäst på Västra kajen och har idag fortsatt på Östra sidan. 

Incheckade med varsin padda. 

Mamma och jag satt en stund på akterdäck och tog ett glas vin. (Henrik har åkt till Smögen för KM i golf i helgen). Efter en stund kom lilla bus och kröp upp i knäet, gosade in sig i filten och somnade. 
Sååå mysigt! 

Oscar gjorde en egen säng på hyllan som blir mellan dubbelkojen och skrovet i förpiken. Där bäddade han med filtar och kudde och hux flux så sov även stora prinsen. 

Lilla hjärtat har somnat i "sin" säng (ca 30 cm bred). Men någon gång under natten så klättrade/ramlade han ner till oss i dubbelkojen. 


Det var en vacker kväll i hamnen trots molnen på himlen. 

Nu är det dags att säga godnatt igen. Sista natten i Grundsund för denna gång. Imorgon flyttar vi in i gula huset på Smögen. Men först ska barnen och jag fira kusin Olivia som fyller 2 år imorgon. Henrik får kämpa på med 36 hål på golfbanan. Puh!

TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA FÖR HELPENSIONATET DENNA VECKA!!! Tack pappa också såklart men du har ju mest jobbat :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ser jättemysigt ut!! Från de båtsugna <3 Jarlholtarna

2015-07-21 @ 10:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0