Simma och gatufest

På förmiddagen mötte vi Mattias och Alice på Tumlaren för lite bad. Innan vi kom fram var det poliskontroll på Väjern så Henrik fick blåsa och visa körkortet. Givetvis inga problem men spännande för killarna att vi fick träffa en riktig polis. 

Hur som haver, vår älskade Oscar, som kämpat så tappert med att återfå badlusten och våga försöka sig på att simträna igen (efter "olyckan" när han kräktes av en kallsup på simskolan), vågade idag simma. Han övade först på grunda delen och sedan gick vi in i den varma djupa rehabpoolen och där lyckades han simma från kant till kant (ca 5 meter) två gånger. Helt fantastiskt!
Stolt och lycklig Oscar efter att ha övervunnit sin rädsla och klarat av att simma tvärs över poolen. 

Till helgen ska han få sitt efterlängtade Legoflygplan som vi lovat när han lär sig simma. Sen blir det att fortsätta öva massa simning själva under hösten eftersom vi valt att låta honom slippa ha simskoleångest ett tag. Men idag är vi fantastiskt glada tillsammans med Oscar!

Ikväll har vi dessutom startat en ny tradition (vi bestämde det redan så här första gången). Vi hade gatufest tillsammans med våra grannar. 
Långbord mitt i vägen.

Igår kväll bestämde vi spontant att vi borde ha gatufest och idag hade vi det. Vår sista kväll i gula huset för denna sommaren och det blev ett väldigt trevligt avslut. Till nästa år får vi planera lite tidigare så fler kan vara med, men nu är vi igång iaf. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0