Hallbybollen 2023

Torsdag till lördag har Oscar och Adam spelat handbollscupen Hallbybollen i Jönköping/Huskvarna. För Oscar var det första året som resultaten registrerades så det var lite extra spännande. Gruppspelet var under torsdag och fredag. De kom trea i gruppen efter en seger och två förluster. Därmed väntade B-slutspel på lördagen. Dessvärre väntade match mot de egna lagkamraterna redan i åttondelsfinalen. Det var med blandade känslor vi såg på den matchen. Men killarna taggade till och matchen blev stenhård. Oscars lag gick vinnande ur striden och sedan var de ostoppbara i kvartsfinal, semifinal och final. De var en mur i försvaret och målvakten var magiskt bra idag med bland annat fyra(!!!) straffräddningar i finalen. Grattis till segern SHK!!!

(null)
Guldgänget!

För Adams lag gick det över lag rätt dåligt. De spelade lika första matchen men sen blev det förluster i följande fyra matcher. Adam själv gjorde bra ifrån sig både i försvar och framåt och han hade en rolig cup med kompisarna i laget. 

(null)
Victor har fått vara den ständiga handbollssupportern dessa dagar. Bäst var att hänga med sina kompisar. Matcherna var måttligt intressanta då. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0