Tobisviks camping

Vaknade i Fulltofta av regnet som smattrade mot tältet. Lyckligtvis tog vindskyddet det mesta av regnet så det var inte så blött när vi skulle packa ner tältet. Just då hade det tillfälligt slutat. Tur! 

Vi åkte sedan till Tobisviks camping i Simrishamn. Där hade vi en tältplats med el så vi tog en sväng och köpte längre sladd och en speciell kontakt till elstolpen. Nu är vi kittade med det om det skulle råka bli någon mer campingnatt i livet :-)

Henrik och jag tog sedan ett dopp på stranden. Huja, vad kallt det var! 
(null)
(null)
(null)
(null)
Inte en kotte för övrigt. 

Det kom lite regn så vi tog en paus i tältet innan vi gick till badet som finns bredvid. En 50-meters bassäng, en mellan och en barnpool. Killarna passade på att ta det årliga simborgarmärket. Det var Oscars fjärde och Adams andra. 
(null)
Victor hade kul i lilla poolen. 
(null)
Medan mamma duschade blev det tydligen glass à la super size!!!
(null)
Tre små glassgrisar. 

Vi tog sedan en cykeltur in till Simrishamn och åt middag. Victor somnade i cykelvagnen så det blev en ovanligt lugn middag. Hemma igen tog Oscar och Henrik en ny cykeltur medan Adam, Victor och jag gick till stranden, som ligger precis vid campingen. 

(null)
Adams kommentar när solen gick ner; men... är solen på den sidan? 
(null)
Japp, vill man njuta av solnedgången får man vända ryggen mot havet. 
(null)
(null)
(null)
Sandslottsbyggarna. 

Somnade bra på kvällen men vaknade flera gånger av att jag frös. Gick iväg på toa vid 4.30 och tog på extra kläder. Sov så gott till efter åtta. 

(null)
Lite bilder innan avfärd. 
(null)
(null)

Det är verkligen en annan värld att besöka en camping. Känner mig inte riktigt hemma där även om det är kul att ta del av någon natt sådär. Dock i Coronatider har jag svårt att fatta hur det kan vara ok med alla dessa människor som delar toaletter, duschar, köksutrymmen mm. 

Imorgon får det bli uppdatering av dagens äventyr i Isaberg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0