Hemsedal del 1

(null)
Liftbulle redan första dagen.

Denna vecka i Hemsedal har präglats av sjukdomar från dag 1. Eller t.o.m. innan vi åkte. Oscar var nämligen febrig torsdag och fredag förra veckan men kände sig pigg och ok på lördagen så vi valde att åka som planerat. Men febern höll i sig och han fick vara stilla även söndag och måndag, bortsett från en kort stund i pulkabacken. 
(null)
Victor skulle också åka. Snowracer var jättekul!
(null)
Oscar, Adam och Filip åkte glidplatta. Möjligt att de har något coolt namn jag inte känner till. Eller snow rocket kanske de heter (?) :-)
(null)
Mini var taggad på skidåkning. Hemma. Så fort vi kom till backen skulle han helst in i lekrummet. 

På måndagen när övriga gänget var uppe i backarna var Oscar med Victor och mig i barnbacken. Vi tog en paus i ett tomt spelrum så Oscar fick ha lite kul iaf. Dock vann han inte över mamma i biljard...än. 
(null)
(null)
Victor också såklart! 
(null)


(null)
Sen passade vi på att äta. 
(null)

Natten till tisdag kräktes Victor. Senare på dagen kom Oscar in för att han kände sig lös i magen. Istället kräktes han också. Var lite orolig att det var Nuggets:arna som var boven. Men oavsett så fortsatte smittan till Henrik. 
Oscar återhämtade sig resten av tisdagen och kunde åka skidor fr.o.m onsdag. Victor åt som vanligt hela tisdagen men gjorde samma procedur natten till onsdag och var totalt däckad efter det med hög feber dessutom. 
Något dygn senare föll Henrik dit och har lyckligtvis haft en bra dag idag så hemresan gick bra. 
Nu kan vi bara hålla tummarna att det är över. Återstår att tvätta ALLT! 

Hemsedal del 2 får handla om trevligare saker.
 Natti natti! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0