30000 steg...

...har vi gått idag så vi är trötta nu kan man säga. Avslutade dessutom dagen med en middag på Cheescake faktory (ett måste för mig i USA). Slänger in lite bilder från dagens promenad men ögonen går på riktigt i kors  :-)

(null)
Promenad över Harvard bridge. 
(null)
Utanför den mäktiga byggnaden MIT. 
(null)
Som Chalmers, fast annorlunda :-)
(null)
Vy in mot stan. 
(null)
Så här även vi tagit på den kända vänsterfoten av John Harvardstatyn, som inte föreställer John Harvard och lär ha en väldigt smutsig fot ;-) Vågar ju inte låta bli iaf! 
(null)

(null)
På väg från Harvard blev det en lunch i solen. 
(null)
Promenad genom bostadsområde mot...
(null)
..Prospect hill tower. Flaggan på toppen sägs landets vara första flagga; Grand Union flag. Den hissades av George Washington. Det syns dåligt på bilden men i stället för de vita stjärnorna på blått fält är det den brittiska flaggan. 
(null)
Utsikt från Prospect Hill. 

Härifrån fortsatte vi mot ett shoppingcenter. Med ett par tunga kassar ;-) och ömma fötter blev det tunnelbanan till hotellet. 

Efter en stunds vila tog vi en ny promenad till North End. Det var härligt väder, massa folk i parkerna och längs gatorna. 

(null)
(null)
(null)
(null)
Parken Boston Common. 
(null)
Industrikänsla i North End. 
(null)

Tyvärr blev det ingen mat som planerat. I den här stan verkar man vara tidiga med middagen så det var köer in på restaurangerna. Hela området med tighta gator var fyllda med italienska restauranger och massor av folk. Härlig atmosfär men eftersom vi inte orkade köa drog vi oss närmare hemåt och åt på Cheescake Factory. Stort och brötigt, men ändå gillar jag stället och ett obligatoriskt besök i USA. Åt en kyckling-och pastarätt som jag även åt i Florida och den var återigen supergod!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0