Mera skidor och fotbollscup

När jag köpte längdskidorna förra helgen köpte ju Henrik telemarkspjäxor och nu har även hans nya skidor kommit och bindningarna blivit monterade. 


Självklart blev det test i vardagsrummet. Det hör liksom till.
Vicke-bus inspekterar även pappas skidor.

Nu är vi med andra ord kittade inför vintern och har vi riktig tur så kanske vi får till tre fjällresor. Vi får se. Två är inbokade iaf. Julen kommer vi fira i fjällen och på sportlovet i februari har vi bokat resa till Schweiz med besök hos Kattis och Mauro i Zürich och sedan skidåkning i Laax. Det blir kul det! 


Här hemma händer inte så mycket annars. Vardagarna med skola och träningar rullar på. I söndags var det visserligen en stor dag för Oscar när han spelade sina första fotbollsmatcher i Zenithcupen. Det var riktigt kul att se hur bra killarna kämpade. Efter en förlust med 2-1 i första matchen tände de till ordentligt och vann resterande matcher med 9-1, 5-2 och 2-1. Oscar lyckades göra mål i alla matcher och gjorde totalt 9 mål. Självklart jättekul att han gjorde massa mål men jag var än mer imponerad över hans kämpainsats, speciellt i sista matchen. 

Nöjd kille efter sin första cup.
Medaljer till alla barn, även de dabande :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0