Jobbhelg

Så var denna långhelg slut och imorgon väntar skola och förskola igen. Jag har faktiskt inte bara "varit ledig" denna helg utan jobbat litegrann både i fredags och i måndags. Pga sjukdom på jobbet behövde de lite stöttning och det har varit riktigt roligt att få rycka in några timmar (hemifrån). 


Vi har varit på Smögen sedan i lördags och förberett lite inför stundande uthyrning. I söndags kom "Pay it forward i Sotenäs" och hämtade en säng (hade skrivit på fb att vi hade en) till en ensamkommande flykting som inte hade någonting. Vi kunde därför även skicka med ett soffbord, ett köksbord, en tvättkorg/pall, gardiner, gardinstång och en lampa. Hade ändå tänkt lägga ut till försäljning men detta kändes så mycket bättre. 

I måndags fixade Dick ett släp som vi fyllde med div möbler och bråte, både från trädgården och inne, och åkte med till tippen. Toppenbra! 

Men vi har även hunnit med:

Victor kollar Champions League final.
Krabbfiske utöver det vanliga! Henrik och barnen blev grymt förvånade när det dök upp en "matkrabba". Att de dessutom lyckades fånga den var ju jättekul. Ingen ville äta den så den fick återgå till havet.
Jag hade tydligen lovat Adam att baka muffins. Så det fick det bli.
Gjorde frosting till muffinsen och sedan fick Oscar, Adam och alla grannbarnen dekorera sin egen med olika strössel.
Köpt spackel, lack och pensel. Färg och tapet hade jag redan. Dags för den fula gamla byrån att få ett lyft.
Idag hälsade vi på "gammor".
Inte lätt att få med alla tre grabbarna på samma bild..
På vägen hem blev det ett stopp hos kusinerna. Olivia gillar verkligen sin nya lilla kusin.
När vi lämnade kusinerna tog det inte lång stund innan Victor blev missnöjd så jag stannade och tog fram nappen och apan och HAN TOG NAPPEN!!! Det har hänt innan, men bara när han varit nöjd. Så detta var stort! Jippi!
Lilla grodan kör lite kvällssprattel medan brorsorna badar.
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0