Lampfynd och tapetslit

I dag drog killarna och jag direkt ner till gula huset och började riva tapet på ena köksväggen. Det gick ganska bra men fick för mig att det blev lite ojämnt underlag så tog lite vatten på en svamp och då lossade ju givetvis allt och inte bara det ojämna. Jag slet med en kniv ett tag innan vi åkte på lampjakt. 

Vi åkte till Carlssons El och jakt i Kungshamn eftersom jag sett på Instagram att de haft randiga lampskärmar. De hade de också men 465kr för en vanlig liten skärm ger jag inte så det fick vara. Kollade däremot in i deras fyndhörna och hittade dessa till 70% rabatt. 

Stativgolvlampa med svart skärm. Den kommer nog få flytta till Getskär så kommer den vita vi har där få flytta till gula huset. 
Silvrig lampfot för 240kr istället för 800kr. Skärmen hittade jag för 50kr och kommer få bo på en annan lampfot framöver eftersom den är för liten för denna foten. (Finns viss risk att även denna får flytta till Getskär) 

Mina kollegor lyckades få tag på lamporna på Gekås för mig så till nästa helg hoppas jag att de lyser fint i fönstren. 
Dessa lampfötter kommer bli perfekt i fönstren på Smögen. 

Imorgon blir det upp relativt tidigt för att fortsätta med köksväggen. Här är dagens arbete:
1. Före 2. Oscar och Adam hjälper till att dra tapet. 3. Delvis bortskrapad tapet. 4. Smal spackelskrapa inköpt och allt gick plötsligt så mycket lättare. 

Imorgon blir det till att slipa där jag spacklade förut och sedan måla väggen. Tapetseringen kommer tyvärr få vänta eftersom jag insett att bänkskivan måste bytas innan vi kan tapetsera. Ska försöka fixa en ny i veckan. 

Det bästa med imorgon är iaf att när vi vaknar så är pappa Henrik hemma hos oss igen. Det har vi längtat efter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0