Hamburg

I helgen har hela familjen varit i Hamburg tillsammans med Anna, Mattias och lilla Alice. Vi steg upp långt före tuppen och flög ner i fredags morse. 
Oscar redo för start. 

Adam lånar Alice Trunki-väska. 

Alice och Mattias glada att vara framme i Hamburg. 

Det var rått och dimmigt när vi kom men checkade in på ett alldeles nyöppnat lägenhetshotell mitt i centrala Hamburg. Citadines heter det och var hur perfekt som helst. Vi hade varsin lägenhet med sovrum, vardagsrum med bäddsoffa, 2 badrum, kök och vi hade tom tvättstuga. Vi bodde högst upp i huset och hade även varsin terass även om den inte direkt kom till användning. 

Under fredagen gick vi runt på stan. Killarna gick till en lekpark medan Anna, Alice och jag kollade in lite butiker. 

Både fredag- och lördagkväll hängde vi på hotellet. Vi köpte med oss ostar, vin och charkisar som vi mumsade medan barnen lekte tillsammans. 
Och myste tillsammans. 

På lördagen blev det båttur i hamnen. 
Oscar tycker det är kul att kolla in stora båtar. 

Sen var det lunchdags. 
Adam fullt fokuserad på att skära pizza.

På eftermiddagen blev det en promenad på Reeperbahn. Trots "innehållet" på denna gata så hittade vi åtminstone lite julmarknad och mitt på dagen var den som vilken gata dom helst, i stort sett iaf. 


Den enda lilla julmarknad vi fick uppleva. 

På söndagen gjorde vi ett besök på Mini Wonderland men det går bli ett eget inlägg för det var rätt häftigt. På återseende imorgon förhoppningsvis. 

Godnatt!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0