Tyst ett tag

Nu har det varit tyst i bloggen några dagar. Helgen som gick var vi på Smögen och hade lite Kick-off inför Hemsedalsresan. Men vi besökte även Tumlaren på Väjern. Oscar fick nya armringar och Adam fick sitt första pooldopp någonsin. Han har inte gått på babysim och det märktes tydligt att det gör skillnad. Våra vänner, familjen Lundin, var också med och lilla Elin var mycket mer avslappnad i vattnet, precis som Oscar var när han gick på babysim. 
Det märktes även tydligt att Teneriffan gjort Oscar väldigt gott när det kommer till vattenvana. Han blev överlycklig när han fick se poolen och innan vi gick "simmade" han runt själv i den djupa rehab-poolen och hoppade från kanten. Det lär bli många fler besök där framöver. Hade ingen kamera med i simhallen såklart men han visade gärna upp sina nya armringar i badkaret.
 
 
Efter simhallsbesöket hälsade vi på barnens gammor (min farmor) i Kungshamn och på kvällen Hemsedalsplanering med vännerna. Oscar fick en radiostyrd båt av Anna, Mattias och lilla Alice i present och den var vääääldigt populär. Trots att han öppnade paketet hann han glömma att den var hans, för när han kört den i badkaret en stund kommer han ut lite halvledsen och viskar: "mamma, jag vill också ha en sån". Å man kan bara bli varm i hjärtat när man ser den glädje han utstrålade när vi berättade att det var hans båt. 
Även jag fick en fantastiskt fin present som passar så himla fint i vårt "nya" vardagsrum. Tusen tack!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0