Alla helgons dag och Halloween

Idag är det Alla helgons dag och den sammanfaller i år med Halloween och jag känner ingen direkt sorg över att "firandet" är lite mindre i år. Av Halloween alltså. 

Men pumpan är ju karvad och klar och givetvis tänd på utsidan. Nio läskiga barn har knackat på så det har varit betydligt lugnare än normalt. 

Ingen av våra killar har klätt ut sig idag, men Victor dök upp kl 06.50 i full utklädnad när jag stod i duschen en morgon förra veckan. 

(null)
Sötaste pumpan! 

Dagen har bjudit på underbart höstväder och vi har idag fått hjälp att fixa båtmotorn för vintern. Vi har lärt oss byta motorolja, drevolja, packningar, oljefilter, kolla tändstift mm. Vi har även plockat av propellern. 
Sååå fantastiskt bra att ha en vän som kan och älskar sånt här. Nu har vi fått se hur det går till, vad vi ska köpa och förbereda (blir ju lite kladd och spill som ska tas omhand...). Riktigt roligt att lära sig! Tack bästa Per!!!

Vi har även satt på främre delen av kapellet igen eftersom det nya måste mallas på plats. Så någon dag framöver får vi besök av Rössy kapell. Blir bra att ha ett nytt fint kapell till våren. 

Efter allt båtfix var ork och värme slut. Då blev det att slappa inomhus och precis som igår bestod middagen av en sådan här: 

(null)
Tack för maten Ulla och Dick! De har ni fiskat bra. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0