Vårfika

När båten är i sjön, det är uppehåll och vobb för pigg Victor, så får det bli fika i hamnen. 

(null)
Bordet på plats och Victor har bullat upp med Oscars hembakta bullar. 

Det blåste lite men vi satt gott i lä ombord, lillprinsen och jag. Han fick lite hosta igår så nu blir det sällskap här hemma ett tag igen. Två veckors paus från förkylningar i familjen hann vi med innan det var dags igen. Men å andra sidan hade vi inte fått vår mysiga fika om han var på förskolan, så inget ont som inte har något gott med sig :-)

Hemma igen så myste han med katten som hängt utanför oss några dagar. Sjukt snäll katt som inte springer iväg när Victor klappar och grejar. 
(null)
(null)
Du och jag katten! 


Seglarskola

Långhelgen som gick, var Adam på seglarskola här nere i Getskär. För första gången fick han testa segla optimist. I fyra dagar 9—15 var de igång och vilken osannolik tur med vädret de hade. Lite vind, vilket gjorde att alla 20 barn kunde vara ute samtidigt och de åskoväder som drog rätt över oss gjorde det på eftermiddagen när seglingen var slut. På lördagen var det ju heldagsregn, men även då var vinden inte så farlig. Jättekul! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


En 40-årspresent på plats...

...på mitt finger. Bredvid solitären jag fick när Oscar föddes, har jag nu den fina ring jag fick välja ut hos guldsmed på 40-årsdagen. 

(null)
I "gamla" ringen står Oscar och Adam graverat men eftersom Victor inte fick plats står hans namn nu i denna nya ringen. 

Tack mamma, pappa och farmor för denna fantastiska present!!!

RSS 2.0