Vansbro

Tidigt imorse åkte jag med två vänner till Vansbro. De har påbörjat en halvklassiker och hade bokat in att simma Vansbro Halvsim. Själv var huvudfokus Vansbro Kortsim för att färdigställa min femte Tjejklassiker, men hade en idé om att ev försöka köra båda loppen. 

Mellan 13-14.30 var det öppen start för båda loppen så 13.00 var jag på plats och klar för start i Kortsimmet (1 km). Efter bara några hundra meter hade jag mer eller mindre bestämt mig att för att köra även Halvsimmet (1,5 km). Så direkt efter målgång gick jag och hämtade min väska, köpte en startplats till Halvsimmet och gick mot starten. 

I Kortsimmet var det massor med folk som startade samtidigt som mig vid 13, så det var en helt annan upplevelse att sedan starta Halvsimmet ca 14.15 när det nästan var folktomt i älven. Jag tog det verkligen piano och hade en jättefin simtur. Passade på att prata med funktionärerna längs kanten. De flesta var rätt frusna efter att ha stått där på bryggorna i 12 grader och regn ett tag. I vattnet var det dock 20,5, så det var hur skönt som helst. 

(null)
Jag med mina båda medaljer. 
(null)

(null)
Vid starten på Halvsimmet 
(null)
Vid start av 
(null)
Mina två diplom och medaljer. Imorgon blir det gravering av medaljerna. 

RSS 2.0