Silvergrodan

Efter ytterligare ett par gångers träning fixade idag Victor hela "lilla" bassängen som är drygt 12 meter. Stor dag (igen)!

Tre gånger fick han simma minst 10 meter. Förra gången hoppade han från kanten tre gånger och plockade upp tre ringar från botten så när simningen idag gick vägen, inhandlades såklart SILVERGRODAN. 

(null)


Hogialoppet

Idag var det dags för fjärde upplagan av
Hogialoppet, fast bara den andra på plats i Stenungsund. Jag har lyckats springa alla fyra år oavsett om det var på plats eller digitalt. 

Denna gången fick även småbarn springa ett eget litet lopp så Victor sprang med sin kompis. 

(null)

(null)

(null)
Nöjd kille! 

Jag är själv väldigt nöjd med dagen. Trots att jag oftast bara springer 2 km på mina dagliga rundor så. Min tid blev 34:33 på 6,5 km och jag var tydligen elfte tjej i mål. 

En bättre fredag

Idag passade Victor och jag på att åka till simhallen för att fortsätta simskola på egen hand. Efter en bra stunds lek och simmande med korv lyckades vi komma på en lek där han skulle hoppa till mig och simma tillbaka. Mitt i leken lyckades jag släppa honom ett kort ögonblick så han simmade själv sista halvmetern. Innan har han blivit sur på mig när jag försökt släppa honom, men "plötsligt hände det". Vi ökade till 1 meter, vi ökade till 2 meter och plötsligt övade vi längs hela bassängbredden. 

Sen hittade vi metermarkeringar så vi startade på 5 meter och sen fick han simma till kanten och det gick jättebra! Han var så stolt och lycklig. "Jag kan simma!"
Efter 3 st femmetrare gick vi upp. Då ville han bara ringa pappa och berätta. Och självklart köpte vi märket Bläckfisken (simma 5 meter valfritt simsätt). 

(null)
Stolt kille och sjukt stolt mamma bakom kameran. "Bästa dagen någonsin" nämndes i bilen på väg hem. 

Samtidigt som Victor simmade lyckades Henrik skjuta en liten älgtjur däruppe i Jämtland. Hittills dålig jakt denna vecka så det var också positivt. 



200 dagar

Brukar inte räkna efter så ofta men tänkte att dag 200 på min Runstreak borde vara nära nu och det var den. Dag 200 med minst 2 km löpning per dag är gjord. De allra flesta dagarna blir det bara 2 km, men nöjd ändå. 

Får fira med en bild på Adam när han passerar mållinjen först av alla i finalen på 60m i tisdags. Då hade kommunens fjärdeklassare sin friidrottsdag på Nösnäs och i slutet var det först final och sedan stafett och det var så roligt att jag hade möjlighet att se honom springa. Hans klass vann totala tävlingen också. Heja heja! 

(null)
(null)


RSS 2.0