Badat

Både i fredags och idag, efter träningspass nere vid havet, hakade jag på och badade. Årets första dopp är därmed avklarat. 

Ingen aning om gradantal men kallt är det. Väldigt kallt. 

Vinterbad har blivit en grej för många här har jag förstått och det är säkert häftigt när man kommer in i det. Som löpning typ. Innan man är igång är det mest en pina men kul efteråt, :-)

(null)
Sekunderna innan årets första bad. 
(null)
(null)
(null)
Glad efteråt. Bilderna med panik i blicken avstår jag att lägga ut. 

Här är en bild från idag. Försökte andas lugnt, men det gick verkligen inte. 
(null)
Dopp nr 2! 

Fotbollsskor

Vår yngsta trollunge är just nu väldigt sugen på allt som de stora brorsorna har. Eftersom både Oscar och Adam har röda fotbollsskor har det tjatats några dagar om det. Någonstans har vi ett par vinröda liggande, men eftersom jag inte kan hitta dem, köpte Henrik ett par nya idag via Fb-loppis. 

Victor var trött och gnällig när Henrik kom, men han hann knappt visa skorna för Victor innan han var på strålande humör. 

(null)
(null)
Sötaste lilla fotbollsspelaren! 

Adam 8 år

I söndags blev vår älskade Adam 8 år. Stora killen! På önskelistan stod många fotbollssaker och det blev det mesta faktiskt; fotbollsskor, benskydd, målvaktshandskar, stort mål och skotthastighetsmätare. 

Som vanligt blev det paketöppning på sängen på morgonen. 
(null)
Lillebror hjälper till. 
(null)
Nya fotbollsskor!
(null)
Å inlines. 

(null)
Adam och de flesta av presenterna. Den gröna pikétröjan också. 

Eftersom vädret verkade bli ok så vi kunde vara ute, kom farmor, farfar, farbror, faster och kusiner på lite kalas på eftermiddagen. Det blev snabba ryck för mamma att slänga ihop en tårta. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Annorlunda kalas. Blåsigt och kallt men solen kom fram en stund iaf. Kul att det gick att få till något firande på rätt dag i dessa Coronatider. 

Oscar sov över hos en kompis så kvällen ägnade vi åt Bingolotto enl Adams önskan. Tyvärr ingen vinst. 
(null)


RSS 2.0