Hallbybollen

Nu har grabbarna spelar handboll i dagarna tre på cupen Hallbybollen i Jönköping och Husqvarna. Jag missade matcherna i torsdags pga jobb men fick kom dit på kvällen och såg fredagens och lördagens matcher. 

Oscars lag vann sina tre matcher i gruppspelet och gick därmed till A-slutspel som gruppsegrare. Tyvärr tappade de ledningen i halvtid och förlorade åttondelsfinalen och därmed var äventyret över. Jättetråkigt, för de var så duktiga och var värda att gå vidare. Men sånt är livet. Fick tyvärr ingen bild på Oscar. 

Adams lag räknar inte poäng ännu. De spelade  fem matcher dessa tre dagar och fick med sig två segrar, en likamatch och två förluster. Energin saknades i delar av matcherna men  de avslutade på topp med en välförtjänt seger, så det var glada killar som tog emot deltagarmedaljerna. 

(null)

(null)

(null)
Gänget tackar för sista matchen. Adam nr 18. 

Vad är väl en bal…

Nyårshelgen blev inte riktigt som jag tänkt mig. I år såg jag fram emot att få fira in det nya året iklädd finkläder istället för underställ, men istället blev det mysbyxor och tjocktröja. 
Febern kom natten till nyårsafton, höll sig borta på dagen och återkom sedan på kvällen igen. 
Festligheterna vi skulle haft hemma fick styras om till Anna och Mattias och grabbarna klädde sig fina och tog med sig oxfilén till Kleven istället. De hade en fin kväll och jag småslumrade framför Bingolotto med min nitlott. Hade iaf lurvigt och gosigt sällskap av Baloo som vi passar nu. 

(null)
Kvällens huvudpersoner på festen <3. Tur man fick lite bilder och kunde vara med på FaceTime vid midnatt. 

(null)
Mysigt värre! 
(null)

(null)
Lyckades visst bara ta bilder när han hade selen på sig, vilket han såklart inte hade hela tiden. 

Det var en lycklig vovve som skuttade ut när vi skulle hämta hem grabbarna på natten. Massa snö!!! Det tyckte han var kul!!!

(null)

(null)
Gult hus i vinterskrud på årets första dag. 

Årets första dag innebär även årsdag för Henrik och mig. 25 år i år. Vi konstaterade att det är en bra början och ser fram emot kommande 25. Något speciellt firande blev det inte nu eftersom jag var sjuk tyvärr. 

På nyårsafton åkte jag till pappas grav och dekorerade med en ljusslinga. Det slog mig häromdagen att han måste ha en. Få dekorerade huset med slingor som pappa gjorde. Han sa att det var för barnen, men jag tror allt det var för honom själv också. 

(null)
Nu lyser en liten slinga i granriset på pappas grav. 





RSS 2.0