Oscar 13 år!

I måndags fyllde Oscar tonåring. Som vanligt blev det sång och presenter på morgonen men eftersom hans säng är en loftsäng fick det bli paketöppning i soffan. 

(null)
En bild på en gäspning, haha. 

Efter skolan åkte till till frisören så han fick piffa till sig lite. 

(null)
Nyklippt och fin trettonåring. 

Vi fortsatte firandet i Göteborg med dubbla födelsedagsbarn när vi åt på Pinchos med Gunnarssons och Alice som fyllde 10 år! 

(null)
Anna lyckades fånga en bild på våra älskade födelsedagsbarn, 13 och 10 år! 

I söndags hade vi lite kalas med farmor, farfar, farbror Philip och kusin Iris. 

(null)
Råkade ha precis 13 ljus i lådan så de åkte på tårtan såklart. 
(null)

För 13 år sedan hade vi vargavinter! Snö hela vintern och väldigt kallt så BVC sa åt oss att vara inne med Oscar. Just i år känns det bra att temperaturen just nu inte ligger på samma nivå. 

Tack till alla som uppmärksammat Oscar på tonårsdagen!!!

Handbolls-VM

Igår var Adam, Victor och jag i Scandinavium och såg på handboll. Vi såg först andra halvlek Brasilien mot Uruguay och därefter Sverige - Kap Verde, vilken Sverige vann. 

(null)
Adam och maskoten :-)
(null)
Adam och Pallicka. Han stod inte i mål igår, men kul att han ställde upp på bild. 
(null)
Väldigt gult på läktarna. 

Adam och alla handbollskompisar var på jumbotronen ett antal gånger under kvällen. 
Själv hade jag ett par personer i röd resp rosa tröja bakom mig och satt dessutom på den sidan huvudkameran filmar, så jag noterade min själv på Tv-bilderna idag när jag kollade :-)

Hallbybollen 2023

Torsdag till lördag har Oscar och Adam spelat handbollscupen Hallbybollen i Jönköping/Huskvarna. För Oscar var det första året som resultaten registrerades så det var lite extra spännande. Gruppspelet var under torsdag och fredag. De kom trea i gruppen efter en seger och två förluster. Därmed väntade B-slutspel på lördagen. Dessvärre väntade match mot de egna lagkamraterna redan i åttondelsfinalen. Det var med blandade känslor vi såg på den matchen. Men killarna taggade till och matchen blev stenhård. Oscars lag gick vinnande ur striden och sedan var de ostoppbara i kvartsfinal, semifinal och final. De var en mur i försvaret och målvakten var magiskt bra idag med bland annat fyra(!!!) straffräddningar i finalen. Grattis till segern SHK!!!

(null)
Guldgänget!

För Adams lag gick det över lag rätt dåligt. De spelade lika första matchen men sen blev det förluster i följande fyra matcher. Adam själv gjorde bra ifrån sig både i försvar och framåt och han hade en rolig cup med kompisarna i laget. 

(null)
Victor har fått vara den ständiga handbollssupportern dessa dagar. Bäst var att hänga med sina kompisar. Matcherna var måttligt intressanta då. 

RSS 2.0